Spillbart

Datasikkerhet

Visnes Labs og Spillbart bruker en rekke sikkerhetsteknologier og -prosedyrer for å beskytte dine personlige opplysninger samt våre servere mot uautorisert tilgang, bruk eller videreformidling. Vi lagrer for eksempel de personlige opplysningene du oppgir kryptert på servere med begrenset tilgang som er plassert i kontrollerte anlegg. Vi benytter oss også av flere sikkerhetsteknologier for å sikre dataen vår.

Våre servere driftes av Namecheap, Inc. som er en ICANN-akkreditert internett registrar. Vår server holder til i England (UK).


Hypertext Transfer Protocol Secure (HTTPS) er en sikrere utgave av HTTP, som er kommunikasjonsprotokollen til World Wide Web. Det ble oppfunnet av Netscape Communications Corporation for å tilby autentisering og kryptering av kommunikasjon i forbindelse med elektronisk handel ved hjelp av digitale sertifikater.

  • Spillbart tvinger sine besøkende til å bruke HTTPS.

Transport Layer Security (TLS) er kryptografiske protokoller som tilbyr sikker kommunikasjon på Internett for nettlesing, e-post, lynmeldinger og andre dataoverføringer.

  • Spillbart bruker TLS 1.2.

SHA (Secure Hash Algorithm) er en samling av kryptografiske sjekksumsfunksjoner (checksum) som er designet av National Security Agency (NSA). SHA-256, SHA-512, SHA-224 og SHA-384 hører til SHA-2-familien og bruker den samme algoritmen. Forskjellen er at de har ulik størrelse på den ferdige hash-verdien (256/512 biter).

  • Spillbart bruker SHA256withRSA.

Om du har spørsmål om våre sikkerhetsrutiner, er det bare å ta kontakt.

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!