Spillbart

Designprofil

Velkommen til Spillbarts designprofil! Vi ønsker selvfølgelig at du skal bruke oss i din markedsføring, men samtidig ønsker vi at du også respektere merkevaren vår og dens restriksjoner.

Logo og ikon

Barten må sitte rett, og derfor ønsker vi at du følger reglene for å bruke logoen vår i kombinasjon med din markedsføring. Logoen består av to elementer: Spillbart (teksten) og barten (ikonet).

Logo

Spillbart-tekstlogoen skal aldri brukes uten barten (ikonet) foran. Om bakgrunnen er for lys til at logoen med hvit tekst kan vises, skal sort brukes. Teksten kan kun bruke hvite (#ffffff) eller sort (#000000).

Ikonet

Dette er den enkleste formen du kan benytte deg av når det kommer til Spillbart. Barten skal være godt synlig, og ikke endres visuelt ved å legge til andre effekter som for eksempel skygge, stroke, glow etc.

Farger

Fargene Spillbart bruker er:

  • Rød-fargen: #FF4D4D (CMYK: 0, 84, 67, 0)
  • Blå-fargen: #408098 (CMYK: 77, 39, 31, 3)
  • Brun-fargen: #754C29 (CMYK: 39, 64, 89, 35)

Eksempler på hva du ikke kan gjøre

Dette er noen eksempler på hva du ikke kan gjøre med logoen vår. En tommelfingerregel er å bevare den som den er vist over. Barten (ikonet) skal ha brunfargen og logoteksten (Spillbart) skal være hvit eller sort. Barten skal vises først, og så teksten.

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!