Vår designprofil

Velkommen til Spillbarts designprofil! Vi ønsker selvfølgelig at du skal bruke oss i din markedsføring, men samtidig ønsker vi at du også respektere merkevaren vår og dens restriksjoner.

Innholdsfortegnelse

Logo og ikon

Barten må sitte rett, og derfor ønsker vi at du følger reglene for å bruke logoen vår i kombinasjon med din markedsføring. Logoen består av to elementer: Spillbart (teksten) og barten (ikonet).

Logo

Spillbart-tekstlogoen skal aldri brukes uten barten (ikonet) foran. Om bakgrunnen er for lys til at logoen med hvit tekst kan vises, skal sort brukes. Teksten kan kun bruke hvite (#ffffff) eller sort (#000000).

Ikonet

Dette er den enkleste formen du kan benytte deg av når det kommer til Spillbart. Barten skal være godt synlig, og ikke endres visuelt ved å legge til andre effekter som for eksempel skygge, stroke, glow etc.

Farger

Fargene Spillbart bruker er:

  • Rød-fargen: #FF4D4D (CMYK: 0, 84, 67, 0)
  • Blå-fargen: #408098 (CMYK: 77, 39, 31, 3)
  • Brun-fargen: #754C29 (CMYK: 39, 64, 89, 35)

Eksempler på hva du ikke kan gjøre

Dette er noen eksempler på hva du ikke kan gjøre med logoen vår. En tommelfingerregel er å bevare den som den er vist over. Barten (ikonet) skal ha brunfargen og logoteksten (Spillbart) skal være hvit eller sort. Barten skal vises først, og så teksten.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.