Opphavsrett

Spillbart, spillbart.no, spillbart.com, «Spillbart-barten», er beskyttet under Norsk og internasjonale opphavsrettlover.

Alle navn, logoer, ikoner, bilder, tekst og grafikk er eksklusiv eie av de respektive selskap/personer. Ønsker du å bruke noe av dette til personlig og/eller kommersielt bruk, vennligst ta kontakt.

Skribentene på Spillbart har egne meninger, og ytringer som kommer i form av innlegg på både forsiden, blogger, fora, SoMe-kanaler og andre steder. Spillbart står ikke ansvarlig for ytringer som blir gjort av dens ansatte og/eller skribenter som for eksempel posteringer, informasjon, avatarer og/eller bilder som er regnet som personlig.

Nettsiden er en samling av tanker, idéer og/eller, ytringer gjort av mange individer. Spillbart frasier seg ethvert ansvar for ytringene som vil forekomme på denne nettsiden gjort av skribetene. Spillbart er kun en formiddler, og sensurerer ikke våre skribenter om uttalelsene ikke bryter med vær varsom-plakaten og/eller Norges lover.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.