Dette er
fantastiske storslåtte unike vakre inkluderende stolte nydelige sublime svimlende utrolige thirsty
Spillbart

Kort om Spillbart!

Spillbart er hjertebarten til  bartefransene Kim og Suzanne og bartefjonet Odd Karsten. Etter å ha skrevet for andre i mange mange år, kom de opp med den geniale ideen å starte sin egen nettside. Mest fordi de ønsket å ha et sted hvor de ikke måtte fylle kvoter og skrive om ting som ikke interesserte dem. En liten øy i internetthavet hvor de kunne dele sine egne meninger uten innblanding fra The Man. Er siden den største og flotteste der ute? Nope. Den er knøttliten og rar, akkurat sånn bartefransene liker det!Bartefransene har planer for fremtiden. De har planer om å utvide. Hva dette innebærer vet de ikke helt, men de har trua og håper at dette blir bra saker. For Kim og Suzanne er dette et hobbyprosjekt de gjør ved siden av jobb, derimot tar de det på alvor også. Målet er at Spillbart skal være et langsiktig prosjekt som til syvende og sist kanskje blir noe de kan leve av.

Skryteliste:
 • Pressejury Spillprisen 2020
 • Moderator på Gender and new initiatives in gaming-panelet arrangert av Institut français in the Nordics
 • Ikke glem å følg oss på sosiale medier!

  Redaksjonen

  Suzanne Berget

  Sjefredaktør

  Kim Visnes

  Redaksjonssjef

  Odd Svartaas

  Skribent

  Gjesteskribenter

  Lee Williams

  Kristian Ådnesen

  Spillbarts korte historie

  En idé former seg

  Etter å ha skrevet i flere år for Gamereactor, bestemmer Kim seg for å starte en egen side hvor han kan ytre seg akkurat sånn han ønsker.

  1. juni 2013

  Ingenting skjer...

  Kim har mye å gjøre på jobb. Jobben går konkurs. Kim begynner på skole igjen. Kim blir opptatt med skole.

  2013-2016

  Suzanne joiner!

  Suzanne Berget joiner Spillbart! Etter å ha vært redaksjonssjef for Gamereactor, bestemmer hun seg for at det faktisk ikke er verdt det.

  Nov 09, 2017

  Vi blir med i juryen for Spillprisen 2020!

  Look ma! We've made it!

  Feb 01, 2021

  Spillbart versjon 2 lanserer!

  Etter å ikke har gjort noe særlig på årevis fordi vi ikke helt vet hva vi vil med Spillbart, lanserte vi en ny utgave med fokus på artikkler og meninger fremfor å prøve og være en nyhetsside.

  26. februar 2021

  Utbrenthet

  Pandemien kan fucke off.

  1. august til 12. oktober 2022

  Vi er tilbake!

  Spillbart versjon 2.1 er oppe å kjøre. Ikke noe fanfare denne gangen, bare masse masse timer brukt for å fikse alle småting, og gjøre alt litt finere på siden.

  31. oktober, 2022

  Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.