Spillbart

Om oss

Spillbart er hjertebarten til to idioter (Kim og Suzanne). Etter å ha skrevet for andre i mange mange år, kom de opp med den geniale ideen å starte sin egen nettside. Mest fordi de ønsket å ha et sted som ikke hadde restriksjoner på hva de kunne skrive, en liten øy i internetthavet hvor deres egne meninger (radikale eller ikke) kunne bli skrevet ned og lest av de som ønsket det. Er siden stor og flott som andre der ute? Nope. Vi er knøttliten, og vi liker det sånn!

Vår tidslinje

27. July, 2017

Spillbart åpner sine dører

Suzanne og Kim starter Spillbart!

27. July, 2017
11. September, 2017

Spillbart havner i limbo

Suzanne forlot oss for å være sjefredaktør hos Gamereactor

11. September, 2017
21. March, 2019

Spillbart kommer ut av limbo

Suzanne slutter i Gameractor og kommer tilbake til oss!

21. March, 2019

Om fremtiden

Vi har planer for fremtiden. Vi har planer om å utvide. Hva dette innebærer kan vi ikke si her, men vi har trua og håper på at dette blir bra saker. For Kim og Suzanne er dette et hobbyprosjekt de gjør ved siden av jobb og studier, derimot tar de det på alvor også. Målet er at Spillbart skal være et langsiktig prosjekt som til syvende og sist kanskje blir noe vi kan leve på.

Redaksjonen

Kim Visnes
Redaksjonssjef
Suzanne Berget
Sjefredaktør
Odd Karsten Svartaas
Skribent

Sosiale medier

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!