Oppdatert: 20.02.2021

TL;DR

 • Spillbart samler kun inn den informasjonen som trengs for at du skal kunne bruke nettsiden
 • Denne informasjonen lagres i form av logger på vår server
 • Loggen inneholder følgende informasjon:
  • IP-adresse
  • Hvilken side du besøkte
  • Når du besøkte siden
  • Hvilken metode du brukte for å hente siden
  • Hvilken protkoll du brukte
  • Hvilken siden du kom fra
  • Hvilken agent (nettleser, operativsystem)
 • Denne informasjonen brukes til å forbedre, analysere og administrere nettstedet
 • Spillbart har ingen reklame knyttet opp mot tredjepart. All reklame på Spillbart (som ved skrivende stund er null) er kuratert av oss.

Innsamling av personlige opplysninger

Vi spør deg når vi trenger personlige opplysninger som identifiserer deg eller setter oss i stand til å kontakte deg for å tilby en tjeneste eller gjennomføre en transaksjon du har bedt om. Eksempler på dette kan være å motta informasjon om Visnes Labs-produkter og -tjenester, å delta i en konkurranse, å bestille nyhetsmagasin på e-post, å melde deg på utvidede nettsteder eller tjenester, å registrere deg for et arrangement, eller ved kjøp og/eller registrering av Visnes Labs-produkter. De personlige opplysningene vi samler inn, kan blant annet være fullt navn, adresse, telefonnummer, postnummer og sted. Det er frivillig å gi fra seg slike opplysninger. Noen av våre tjenester samler også inn fødselsdato for å forsikre oss om at du (ikke) får tilgang til innhold som er forbeholdt din aldersgruppe.

Ved besøk på våre nettsteder kan det bli innsamlet opplysninger om besøket, for eksempel navnet på Internett-tilbyder og IP-adressen (Internet Protocol) du er tilkoblet Internett gjennom, datoen og klokkeslettet du besøkte nettstedet, sidene du besøker på nettstedet, og Internett-adressen til websiden som du kom direkte til vårt nettsted fra. Informasjonen brukes til å forbedre nettstedet, analysere trender og administrere nettstedet.

Visnes Labs samler også inn informasjon om hvilke sider kundene besøker på Visnes Labs sitt nettverk. Denne informasjonen knyttes ikke opp mot opplysningene vi får via reklameinformasjonskapsler, disse er separate for å ivareta ditt personvern.

Bruk av personlige opplysninger

Visnes Labs bruker de personlige opplysningene til følgende formål:

 • for å sikre at nettstedet dekker dine behov;
 • for å levere produkter og tjenester, som nyhetsmagasin og annen informasjon som du har bedt om eller godkjent;
 • for å forbedre nettstedet.

Vi kan bruke personlige opplysninger til å tilby deg viktig informasjon om produktet eller tjenesten du bruker, I tillegg vil vi, dersom du samtykker, sende deg informasjon om andre Visnes Labs-produkter og -tjenester.

Vi vil slå sammen besøksdata for nettstedet med anonym demografisk informasjon til undersøkelsesformål.

Visnes Labs leier av og til inn andre firmaer til å tilby begrensede tjenester på våre vegne, for eksempel pakking, e-postsending og levering av premier, besvaring av kundespørsmål om produkter og tjenester samt sending av informasjon om våre produkter, spesialtilbud og andre tjenester. Disse selskapene får bare tilgang til den informasjonen de trenger for å utføre tjenesten, og de har ikke tillatelse fra oss til å bruke disse opplysningene til noe annet formål.

Visnes Labs kan videreformidle personlige opplysninger når dette er i overensstemmelse med Lov om behandling av personopplysninger nødvendig for å beskytte og forsvare rettigheter eller eiendom tilhørende Visnes Labs, dets ansatte, kunder eller publikum generelt.

Personlige opplysninger som samles inn på nettstedet, skal lagres og behandles av Visnes Labs. Ved behov kan det imidlertid være nødvendig å overføre opplysningene til Visnes Labs representantkontorer, tilknyttede selskaper, datterselskaper eller agenter her i Norge eller i utlandet. Ved å bruke nettstedet samtykker du til slik overføring av informasjon.

Sikkerhet for personlige opplysninger

Du kan lese mer som sikkerhetsrutinene til Spillbart og Visnes Labs ved å trykke her.

Overholdelse av personvernerklæring

Hvis du har spørsmål om denne erklæringen, kan du kontakte oss via kontaktskjema.

Endringer i denne personvernerklæringen

Visnes Labs kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen. Når vi gjør dette, vil vi også endre «sist oppdatert»-datoen øverst i personvernerklæringen.

Ansvarsfraskrivelse

Spillbart og/eller nettsider drevet av Visnes Labs er ikke affilitert med noen. Hvis noen er sponsor for konkurranser o.l. er dette beskrevet på de respektive sidene. Visnes Labs står ikke ansvarlig for personlige skader, tap av informasjon, om dette er direkte eller indirekte ved bruk av våre tjenester. Våre fora/kommentarfelt styres av de respektive sidene det angår. Visnes Labs tar ikke ansvar for noe som blir sagt/lagt opp av medlemmer, disse står for egne handlinger og ingen skyld kan legges på Visnes Labs.

Ansatte i Visnes Labs og datterselskapene/nettsidene har egne meninger, og ytringer som kommer i utspill i form av posteringer, bilder, blog posteringer, nyheter, innlegg o.l. Visnes Labs står ikke til ansvar for ytringer som blir gjort av dens ansatte i form av posteringer, informasjon, avatarer og/eller bilder som er regnet som personlige.

HAR DU SPØRSMÅL VENNLIGST TA KONTAKT PÅ INFO@VISNESLABS.COM

Visnes Labs og alle dens sider er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk. Bruk av bilder, tekster og andre medier fra våre nettsider er strengt forbudt. Kopiering av informasjonen til alt annet enn personlig, ikke-kommersielt bruk vil bli anmeldt.

Opphavsrett © 2017-2024 Visnes Labs