Jeg vil bare se en forbanna film, Hollywood..

Jeg vil bare se en forbanna film, Hollywood..

Året er 2017, og vi lever i en fantastisk alder hvor så og si alt av filmer er tilgjengelig på den vide verdensveven. Lyst til å se en film? Bare å strømme den fra iTunes, YouTube, Netflix eller et utallige andre nettsider (for det meste).

Synd det, pølsa.Så, hvorfor er jeg så sykt irritert da? Jo, nå skal du høre. Alt for ofte besøker jeg en av disse strømmetjenestene for å se en film, men kan jeg se den? Nei. Hvorfor? Fordi jeg får opp en eller annen idiotisk melding om at den ikke er tilgjengelig i min region.

Hør her, Hollywood, MPAA og alle andre nisser som står bak dette. Om deres kunder ønsker å digitalt leie en film, men ikke får lov. Og om det eneste alternativet de har er å enten kjøpe filmen i butikken, eller PIRATKOPIERE den. Hvilke av disse tror du folk kommer til å velge? Er dere virkelig så dumme at dere ikke forstår dette?

Jeg virkelig HATER at folk piratkopierer, derimot gir dere ikke akkurat folk noe valg. Ja, dere kan si at valget er å kjøpe den i butikk, men dessverre er dette 2017, ikke 1997. Digitale grenser er tullball og tilhører fortiden. Det at dere klenger dere til denne formen fortsatt er utrolig teit, og ikke minst latterlig.

Utfallet av dette er at jeg ikke fikk leid filmen jeg ønsket å se, og jeg har ingen planer om å kjøpe den i butikken. Så, hva betyr det? Dere får ingenting av meg. Lykke til med videre. Denne forretningsmodellen funker jo utrolig bra..

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.