Neil Degrasse Tyson: Astrofysiker… og spillutvikler?

Neil Degrasse Tyson: Astrofysiker… og spillutvikler?

For de som ikke har fått det med seg så driver altså Neil Degrasse Tyson og lager dataspill. Det heter Space Odyssey og skal etter ryktene gå ut på at spillere kan lage sine egne planeter, utforske dem, kolonisere dem, og samtidig lære en masse kule greier om fysikk! Så, litt som No Man’s Sky, bare… bra.

Degrasse Tyson har fått med seg Bill Nye the Science Guy, NASA-astronaut Mike Massimino og astrofysiker Charles Liu på laget. I tillegg har han rekruttert ingen ringere enn

George R.R. Føkkings Martin!

Ikke bare skal Martin hjelpe Degrasse Tyson med verdensbygginga i spillet hans, han har også annonsert et nytt skriveprosjekt! Prosjektet heter «Fire and Blood», og er en oversikt over Westerosi historie fordelt på to bind. Man skulle nesten tro at fyren hadde en fobi mot å jobbe med Winds of Winter…

Martin er ikke den eneste forfatteren som bidrar til spillet. Degrasse Tyson har også fått med seg Neil Gaiman og Len Wein. En skikkelig guttegubbeklubb, altså. Er det en ting vi alle vet så er det at vitenskap, sci-fi og dataspill er kun forbeholdt menn. Damer har tross alt ikke hjerner som forstår seg på sånt.

 

 

Du kan lese mer om spillet her.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.