Spillbart

Neil Degrasse Tyson: Astrofysiker… og spillutvikler?

Sist oppdatert

For de som ikke har fått det med seg så driver altså Neil Degrasse Tyson og lager dataspill. Det heter Space Odyssey og skal etter ryktene gå ut på at spillere kan lage sine egne planeter, utforske dem, kolonisere dem, og samtidig lære en masse kule greier om fysikk! Så, litt som No Man’s Sky, bare… bra.

Degrasse Tyson har fått med seg Bill Nye the Science Guy, NASA-astronaut Mike Massimino og astrofysiker Charles Liu på laget. I tillegg har han rekruttert ingen ringere enn

George R.R. Føkkings Martin!

Ikke bare skal Martin hjelpe Degrasse Tyson med verdensbygginga i spillet hans, han har også annonsert et nytt skriveprosjekt! Prosjektet heter «Fire and Blood», og er en oversikt over Westerosi historie fordelt på to bind. Man skulle nesten tro at fyren hadde en fobi mot å jobbe med Winds of Winter…

Martin er ikke den eneste forfatteren som bidrar til spillet. Degrasse Tyson har også fått med seg Neil Gaiman og Len Wein. En skikkelig guttegubbeklubb, altså. Er det en ting vi alle vet så er det at vitenskap, sci-fi og dataspill er kun forbeholdt menn. Damer har tross alt ikke hjerner som forstår seg på sånt.

 

 

Du kan lese mer om spillet her.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!