Totally Accurate Battle Simulator

Totally Accurate Battle Simulator

De som har fulgt «karrieren» min som spillanmelder vet at jeg har en svakhet for små, sære og morsomme spill, som blant andre SUPERHOT og Clustertruck. Den siste tiden har folka bak Clustertruck, Landfall Games, jobbet med en kampsimulator med den fiffige tittelen Totally Accurate Battle Simulator (eller TABS). Jeg har gledet meg til dette spillet helt siden jeg først hørte rykter om det tidlig i 2016!

TABS blir beskrevet sånn her:

Totally Accurate Battle Simulator is a wacky physics-based tactics game. Experience accurate warfare through the ages. From medieval peasants to modern-day weaponry, TABS uses state of the art physics-based simulation to provide you with never-before-seen insight to our greatest battles of history.

 

Ideen bak spillet er simpel: Bygg en hær bestående av en rekke forskjellige typer krigere, med forskjellige typer våpen. Plasser dem i formasjon på slagmarken. La TABS gjøre resten. Landfall Games har en åpen alpha gående og jeg meldte meg så klart opp på den!

 

 

Jeg og Player 2 satt oss godt til rette i sofaen, helte litt brun sprit i glassene våre og fyrte i gang TABS. Jeg har lest nok historie til å være sånn halvveis sikker på at denne simulatoren ikke på noe som helst vis er «Totally Accurate», men hvilken rolle spiller vel det når det er så jævlig morsomt?! Her kan man sette vikinger opp mot ninjaer, soldater fra Napoleonskrigen opp mot styrker fra gamle Hellas, eller bare mixe og matche av all hjertens lyst! Man låser opp flere hærer, soldater og våpen etter hvert som man fullfører de forskjellige nivåene. Alphaen slutter dessverre rett før det blir ordentlig ordentlig gøy. Noe som sikkert er lurt, sånn salgsmessig i hvert fall.

Det å bygge en hær, tenke taktisk og sette en strategi ut i livet er selve ryggraden i TABS.  Men det er mye lettere sagt enn gjort! Å putte bueskyttere på rekke og rad bak fotsoldater er en megadårlig ide. Sannsynligheten for at alle fotsoldatene dine dør med en pil i ryggen er enormt stor. Det er også nesten umulig å kombinere offensive og defensive soldater, som spydmenn og skjoldmenn. De beveger seg gjerne i HELT forskjellig tempo. Linja di er brutt før det i det hele tatt har gått 10 sekunder, og slaget ender mest sannsynlig i en eneste stor mølje. Fysikkmotoren til TABS er fullstendg sprø! AI-en som styrer begge hærene har nok foreldre som er søsken…  Men fy faen, jeg har vel aldri ledd så mye i hele mitt liv! (Unntaket er vel da jeg så JackSepticEye prøve seg på samme spillet, og feile miserabelt.)

 

Se for deg dine villeste krigsdrømmer. Inneholder to stk Hillary Clinton som bruker e-poster som ninjastjerner mot en gigantisk mann som driter mindre menn som driter kyllinger? Ja, da kan drømmene dine bli sanne i Totally Accurate Battle Simulator!

 

Hvis du har en times tid å slå ihjel og synes TABS virker amazeballs? Da kan du melde deg på alphaen her. Jeg anbefaler det på det varmeste!

 

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.