Spill vi gleder oss til 2021

Heiiiiia bloggen! Ny måned, nytt innlegg, hihi. I dag skal vi snakke om spill vi gleder oss til i 2021!

Den 22. januar samlet spillbartene seg atter en gang for å diskutere spill, denne gangen hvilke spill som kommer ut i 2021 og hvilke av disse spillene vi faktisk gleder oss til. Det ble 2 timer med tekniske problemer, mye pisspreik og en del kostymebytter.

I løpet av sendingen ble det sådd tvil om Suzanne faktisk hadde forberedt seg på forhånd og laget en liste over spill hun gledet seg til. Hun greide ikke helt å bevise det på sendingen (bedre lyssetting neste gang, takk), men nedenfor finner dere bona fide håndfast bevis!

Noen av disse kommer garantert ikke som en overraskelse. Vi har jo ikke lagt skjul på at God of War, Horizon: Zero Dawn og Hellblade: Senua’s Sacrifice blåste sokkene av oss i sin tid, så det er helt naturlig at vi er HYPED for oppfølgerne!

Stray er et spill hvor du spiller som en katt, så den er selvskreven på lista. Back 4 Blood er den åndelige oppfølgeren til Left 4 Dead 2. Open Roads er det nye spillet til folka bak Tacoma og Gone Home. Og Returnal og Deathloop er begge spill som omhandler tidssløyfer, noe Suzanne synes er himla gøy.

Og hvis du vil vite om It Takes Two er en spillmatisering av Mary-Kate & Ashley Olsen-filmen fra 1995, eller det nye spillet til Josef Fares og Hazelight Studios, ja da må du nesten bare se på reprisen av livestreamen vår!

Del den med venner og kjente!
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Epost
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?

Velkommen til Spillbart — Hvor kvaliteten, hverken det tekniske rundt siden eller de anmeldelsene vi har publisert så langt, er så veldig høy.

Hovedmeny