Årets Spill 2021

Årets Spill 2021

2021 – for et år, ass! Deler av redaksjonen startet året arbeidsledig, ekstremt utbrent og dypt deprimert, men nå er alle i jobb og to tredjedeler av Spillbart har til og med greid å bli gift i løpet av pandemien! Vi har i tillegg greid å overholde fjorårets nyttårsforsett om å produsere minst en tekst i måneden. Godt jobba, oss! Vi har jo så klart også greid å komme oss gjennom en slags GOTY-kåring, og den gikk av stabelen 1. januar.

I Årets Spill 2021- kåring gikk vi gjennom totalt 30 kategorier (syv flere enn året før) – alt fra årets musikk til årets rumpe (en kategori hvor alle er vinnere). Hvilke andre kategorier vi diskuterte, og vinneren av disse kategoriene, kan du få med deg ved å ta en titt på videoen under (spoilers ahoy).

For de som ikke orker å se oss snakke med folk i chatten og generelt prate piss om året 2021, filmer, serier, bøker og spill og hvorfor de er bra eller dårlige i fire timer, kommer det en kort liten oppsummering her!

Årets Musikk

I år sto det mellom Marvel’s Guardians of the Galaxy, Guilty Gear Strive, Axiom Verge 2 og The Artful Escape. Ulikt i fjor var det bare ett spill som stakk av med seieren, og det var The Artful Escape! Ikke bare er det et utrolig stilig spill, sånn rent visuelt sett, men det har også et helt fantastisk lydspor, som inkluderer alt fra myk folkepop til episk syrerock. Les mer om spillet her.

Årets Thiccccceste

We like em thiccccccc her i Spillbart! I år var det hele tre stykker som stakk av med den gjeve tittelen. Det kommer nok ikke som noen overraskelse at «Please step on me, mommy»- Lady Dimitrescu fra Resident Evil Village er en av de tre. I tillegg har vi også blitt imponert av omkretsen på armene til Chris Redfield fra RE Village. Og de episke lårene til Lady Hellbender fra Marvel’s Guardian of the Galaxy har gjort sterkt inntrykk.

Årets spill 2021. Vinnerne av Årets Thicccceste-kategorien.
Ikke overraskende vant Lady Hellbender prisen for Årets Rumpe også.

Årets Hva Faen?

Denne kategorien er ny for årets kåring. Den er tungt inspirert av de to eneste spillene som var nominert, nemlig Twelve Minutes og It Takes Two. Hvis du har spilt disse spillene skjønner du nok veldig godt hvorfor de er nominert. Twelve Minutes har en mildt sagt spenstig vri på slutten. Men den kan ikke måle seg med den enormt dystre vendinga It Takes Two plutselig tar.

Årets Gay Icon

Vinneren av denne kategorien kom som en overraskelse på alle, selv oss. Han var nemlig ikke nominert da vi startet kåringen vår! Han ble nominert da vi startet på denne kategorien av Nerdelandslaget, og ble rimelig kjapt vedtatt som vinner. Årets skeive ikon er nemlig Julenissen! På en veldig tett andreplass finner vi Alex fra Life is Strange: True Colours.

For resten av kategoriene, og vinneren av den gjeve ÅRETS SPILL-prisen (du kommer serr ikke til å gjette hva som endte opp med å bli Spillbarts GOTY – it’s wild), er det bare å se på reprisen av livestreamen vår.

Og til 2021 sier vi:

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Twitter
Telegram
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2023 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.