Årets Spill 2020

2020, ass. For et år! Alle vi i Spillbart fikk oss en trøkk og har ikke greid å produsere noe fornuftig siden august. Men vi tok oss i nakkeskinnet og greide å grave frem nok energi til å kåre årets spill. Dette gjorde vi på selveste nyttårsaften og på livestream til og med!

Vi gikk gjennom totalt 22 kategorier – alt fra årets musikk til årets rumpe (en kategori hvor alle er vinnere). Hvilke andre kategorier vi diskuterte, og vinneren av disse kategoriene, kan du få med deg ved å ta en titt på videoen under (spoilers ahoy).

For de som ikke orker å se oss ta knebøy, snakke med folk i chatten og generelt prate piss om spill og hvorfor de er bra eller dårlige i to timer, kommer det en kort liten oppsummering her!

Årets figur

Hvem er vel mer oppmuntrende og positiv enn Isabelle? Hun er akkurat den typen støttespiller vi har hatt sårt behov for i 2020, og hun fortjener litt anerkjennelse for alt det harde arbeidet hun har gjort.

Årets musikk

Her var det litt uenighet om hvilket spill som faktisk hadde den beste musikken, så vi valgte like gjerne tre vinnere…men et spill er litt mer vinner enn de andre, og det er jo så klart DOOM ETERNAL! Her har Mick Gordon tatt lydsporet fra det første spillet, som allerede var skrudd opp til 11, og skrudd djevelskapen helt opp til 22! Metal-kor, bass som drønner i brystet og creepy AF englemusikk – Lydsporet til Doom Eternal er et av få lydspor som skaper en intens fysisk reaksjon hos lytteren, da gjerne i form av veldig høy puls.

Årets funksjon/mekanikk/nyskaping

Valget kunne jo ikke falle på noe annet enn klemmefunksjonen i Spiritfarer! I en tid hvor man skal holde avstand fra folk og holde klemmer til det absolutte minimum, har det vært en balsam for sjela å kunne klemme alle disse rare passasjerene man får ansvar for, og bryr seg om, i Spirtifarer.

Årets mest tilfredsstillende skurkeknerting

Man skulle tro at denne prisen ville gå rett til Doom Eternal, men etter å ha herjet rundt i gamle England som Eivor i nærmere 70 timer, er det helt klart noe som er hakket mer tilfredsstillende ved å knerte slemme saksere, enn demoner og engler. Å spille som Eivor oppfyller en helt annen power fantasy enn det å spille som Doomslayer gjør. Og det er så sykt mye kult man kan gjøre! Hvor gøy er det ikke å snappe piler og andre prosjektiler ut av lufta og se sende dem rett tilbake til avsenderen?

For resten av kategoriene, og vinneren av den gjeve ÅRETS SPILL-prisen, er det bare å se på reprisen av livestreamen vår.

Og til 2020 sier vi:

phaedra parks bye felicia GIF by RealityTVGIFs
phaedra parks bye felicia GIF by RealityTVGIFs
Del den med venner og kjente!
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Epost
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?

Velkommen til Spillbart — Hvor kvaliteten, hverken det tekniske rundt siden eller de anmeldelsene vi har publisert så langt, er så veldig høy.

Hovedmeny