Nintendo SNES Mini er på vei! Lager de nok denne gangen?

Nintendo SNES Mini er på vei! Lager de nok denne gangen?

Nintendo har sagt at de skal lansere SNES Mini i år, og alle er helt i ekstase. Spørsmålet mange stiller er ikke om hvilke spill den vil ha, men heller om det vil være nok maskiner slik at alle får. I fjor lanserte Nintendo den beryktede NES Mini, som det var så få av at de fleste ikke en gang fikk maskinen de hadde forhåndsbestilt. Før vi snakker mer om det, hva får man om man er heldig å får tak i en SNES Mini?

Hva får du?

Først og fremst inneholder den 30 klassikere (bilde under), og best (om ikke særest) av alt har Nintendo bestemt å lansere StarFox 2, som er et SNES-spill de aldri lanserte til å begynne med. Ellers ser det ut til å være en rekke utrolig fete spill!

eBay-salg alt

Så klart har en rekke idioter bestemt seg for å begynne å selge forhåndsbestillingene på eBay for nesten 2 000 kroner stykk.. Var mye av det samme som skjedde med NES Mini, og egentlig alt av kule ting som lanseres.

Hvor mange kommer?

I følge Nintendo er det mye mer denne gangen enn det var av NES Mini. Derimot kan man jo argumentere for at «mye mer» 200 000 ekstra konsoller. Nintendo klarte å selge 2,3 millioner NES Mini, som er antallet som ble produsert. Når det kommer til SNES har de ikke gitt noe antall, men sagt at de kommer kun til å selge den i 2017. Forstår ikke hvorfor de ikke bare kan ha denne på samlebånd, om folk ønsker å samle på gamle NES- og SNES-spill er det jo bare å begynne å hamstre carts og den originale konsollen. La heller dette være en kul greie som alle kan få muligheten til å spille på, ikke noe som forbeholdes nostalgiske fans.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.