Trump er personifiseringen av en voksen Ralph Wiggum

Trump er personifiseringen av en voksen Ralph Wiggum

Donald Trump, USAs president og avvist ostepop, gjør mye rart, og dette er faktisk for bra å ikke dele. For de som ikke vet det, så hadde USA en solformørkelse i dag. NASA og veldig mange andre har vært veldig flinke med å fortelle folk at de ikke må finne på å se på solformørkelsen direkte, da det kan skade øynene veldig lett og veldig fort. Trump derimot har vel ment at dette er «fake news» og bestemt seg for å se rett på solen, uten beskyttelse..

Trump ser rett på solformørkelsen!

En i stabben måtte faktisk rope «Ikke se!» når han løftet blikket mot solformørkelsen uten briller. Må si at for hver eneste dag som går, minner han meg mer og mer om en rasistisk utgave av en voksen Ralph Wiggum i The Simpsons. Forskjellen er dog at Ralph Wiggum er fantastisk, og en nasjonalskatt, noe Trump aldri vil bli.

Ralph Wiggum

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.