Procrastination Effect: Borderdromeda

Procrastination Effect: Borderdromeda

Jeg hadde egentlig tenkt å skrive en mer seriøs sak om den første e-sportturneringa kun for kvinner, i regi av SimBin Studios. Men føler at det er et vepsebol jeg ikke gidder å stikke neven inni akkurat nå. Det er et kjempebra tiltak for å skape et trygt miljø hvor kvinnelige spillere kan møtes, knytte kontakter og delta i spillkonkurranser uten frykt for diverse trakassering fra *andre* spillere. Men skal vi bruke det som skjedde med Gaming Ladies som målestokk, så tar det vel ikke lange tiden før en eller annen crybaby, som aldri har blitt ekskludert i hele sitt liv, sender ut klager og trusler og får spilleventet avlyst. Bah! Eller så dukker det opp noen som mener spilleventet er diskriminerende MOT kvinner fordi det insinuerer at kvinner ikke er i stand til å konkurrere i samme liga som menn. Dobbelt-bah!

 reaction wtf reactions shock annoyed GIF

Det at det i det hele tatt er nødvendig med eventer som kun er åpne for kvinner  er jo verdt en hel artikkel i seg selv. Men! Det er snart helg og jeg har ikke tenkt å hive meg ut i det bassenget med kloakk akkurat nå *trekker neven sakte ut av vepsebolet*. I stedet får dere heller en kort «Hva har Suzanne gjort siden forrige oppdatering»-oppdatering. Værsågod!

Hva jeg har gjort den siste uka

 

Hva har jeg IKKE gjort denne uka:

  • Spilt ferdig Mass Effect: Andromeda

 

 reactions facepalm shame embarrassed ashamed GIF

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.