Spillevent for kvinnelige utviklere kansellert

Spillevent for kvinnelige utviklere kansellert

Spillevent blir kansellert pga sinte gamere. Om du føler deg støtt av dette bildet, hva tror du det betyr?Det er tydelig at folk nå om dagen har en tendens til å ta ting ekstremt personlig hvis noen lager et arrangement for en spesifikk målgruppe som de ikke er en del av. Mange menn gråt sine modige tårer over at de ikke ble inkludert på en visning av Wonder Woman som var myntet kun på kvinner. Notch føler seg undertrykt fordi det ikke finnes en Heterosexual Pride Day (eller resten av året som vi andre kaller det), og nå har det da pokker meg toppet seg! For nå, kjære lesere, har et spillevent kalt Gaming Ladies som skulle funnet sted i Barcelona den 27. juli måttet avlyse. Arrangementet skulle bestå av en rekke paneler om kvinner i spillindustrien, og tilby deltakerne en plass hvor de kan møte likesinnede og bygge nettverk i trygge omgivelser. Hvorfor ble det avlyst? Vel, fordi dette arrangementet om kvinner i spillindustrien er åpent kun for kvinner.

Et spansk forum kalt Forocoches fikk nyss om dette, og da var det hele i gang! Forummedlemmene la planer om å forkle seg som kvinner og snike seg inn på spilleventet ved å hevde at de var transkvinner, slik at de kunne trolle og trakassere deltagerne fra innsiden, de sendte trusler og klager til arrangørene, som så seg nødt til å avlyse. Det samme spillevent ble avholdt i fjor, men uten noe form for PR rundt det fordi arrangørene var redde for at akkurat dette skulle skje. Det førte naturlig nok til at bare en håndfull deltakere dukket opp, og det er jo ikke spesielt ideelt for noen.

Men fordi en gruppe tullinger som lever i en fin liten boble ikke unner noen andre å ha det gøy uten dem, er det nå ingen som får delta på arrangementet (For det er jo kun de som skal få lov til å ekskludere. Å bli ekskludert selv er jo uhørt!). Godt jobba, folkens! Mødrene deres er nok superstolte av dere!

Det som gjør meg så eitrende forbanna er at dette er et kjempebra og nødvendig spillevent! Kvinner er i et sørgelig mindretall i spillindustrien (og spilljournalistikken), og på et hvert spillevent med blanda publikum er det mange kvinner som faen ikke kan gå ti meter uten at noen kommer med uønskede tilnærmelser, oppfører seg upassende eller behandler dem som om de ikke hører hjemme der. Snakker jeg av egen erfaring? Håhå, det kan du ta deg en stor bolle på at jeg gjør!

For at spillarrangementer skal oppleves fint og trygt for alle (uavhengig av kjønn, legning, religion og etnisitet) må alle som deltar enkelt og greit bare følge Kardemomme-loven, eller den mer universelle «Don’t be a dick.»

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.