Castlevania-serien er nå tilgjengelig på Netflix!

Castlevania-serien er nå tilgjengelig på Netflix!

Castlevania er nå endelig å finne på Netflix. Den første sesongen av den animerte serien basert på Konamis spillserie består av fire episoder og varer litt over 100 minutter, så det går nok fort å se hele serien. Netflix har også kunngjort at sesong to av Castlevania er under produksjon, hvor den neste sesongen vil ha åtte episoder, ikke fire som den første.

I den brutale og veldig pent animerte serien får man vite hvorfor Vlad Tepes, bedre kjent som Dracula, ønsker å utrydde verden med sine demoner. Vi får også møte Simon fra vampyrjeger-klanen Belmont, og hans eventyr for å stoppe Dracula fra å utslette alt liv på jorden.

I rollene finner vi Graham McTavish kjent fra The Hobbit, Outlander og Preacher som Dracula. Richard Armitage, også kjent fra The Hobbit, som Trevor Belmont. James Callis kjent fra TV-serien Battlestar Galactica som Alucard. Emily Swallow kjent fra TV-serien Supernatural som Lisa Tepes. Matt Frewer kjent fra skrekkfilmen Orphan Black og TV-serien Eureka som The Bishop. Tony Amendola kjent fra skrekkfilmen Annabelle som The Elder og Alejandra Reynoso kjent fra action-filmen G.I. Joe: Renegades som Sypha Belnades.

Hva syns du om serien?

Traileren

 

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.