Spillbart

Castlevania-serien er nå tilgjengelig på Netflix!

Sist oppdatert

Castlevania er nå endelig å finne på Netflix. Den første sesongen av den animerte serien basert på Konamis spillserie består av fire episoder og varer litt over 100 minutter, så det går nok fort å se hele serien. Netflix har også kunngjort at sesong to av Castlevania er under produksjon, hvor den neste sesongen vil ha åtte episoder, ikke fire som den første.

I den brutale og veldig pent animerte serien får man vite hvorfor Vlad Tepes, bedre kjent som Dracula, ønsker å utrydde verden med sine demoner. Vi får også møte Simon fra vampyrjeger-klanen Belmont, og hans eventyr for å stoppe Dracula fra å utslette alt liv på jorden.

I rollene finner vi Graham McTavish kjent fra The Hobbit, Outlander og Preacher som Dracula. Richard Armitage, også kjent fra The Hobbit, som Trevor Belmont. James Callis kjent fra TV-serien Battlestar Galactica som Alucard. Emily Swallow kjent fra TV-serien Supernatural som Lisa Tepes. Matt Frewer kjent fra skrekkfilmen Orphan Black og TV-serien Eureka som The Bishop. Tony Amendola kjent fra skrekkfilmen Annabelle som The Elder og Alejandra Reynoso kjent fra action-filmen G.I. Joe: Renegades som Sypha Belnades.

Hva syns du om serien?

Traileren

 

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!