Notch, skaperen av Minecraft, er en enorm dust (Del #3)

Notch, skaperen av Minecraft, er en enorm dust (Del #3)

Notch gjør det ikke veldig vanskelig å holde denne serien med artikler i live gitt.. Er jo ikke så veldig lenge siden jeg skrev om  Markus «Notch» Persson og hvor utrolig dust han er.

Hva er det så denne gangen? Jo da, fredag den 25. august kom han med en tweet med følgende innhold:

For de som ikke vet hva Pizzagate er, så omhandler det en konspirasjon om at demokratene, med blant annet Hillary Clinton og John Podesta i spissen styrer en pedofil-ring i kjellern’ på pizzasjappen Comet Ping Pong i Washington DC.. Yup, du leste riktig, en pedofil-ring i kjellern’ på en pizzasjappe..

Mind blown!

Det tragiske med denne konspirasjonsteorien er at Edgar Maddison Welch trodde at dette var sant, så han gikk til det steget å reise fra North Carolina til Washington DC armert med rifle og pistol for å stoppe denne pedofil-ringen. Merk også at Comet Ping Pong ikke har en kjeller.. Welch fikk fire års fengselstraff.

Etter tweeten fra notch, sendte The Daily Beast journalisten Brian Patrick Byrne denne tweeten til Notch «Interesting. So you don’t really think pizzagate is real, then? Oh, and you can also call me Brian 😉». Svaret han fikk var «I feel more like people are picking one of two sides emotionally in this incredibly insanely huge binary split, much like politics».

Notch dro faktisk «begge sider er bad» argumentet, akkurat som Trump gjorde når Nazier gikk gatelangs i USA. Enten har fyren ingenting å gjøre med livet så han velger å trolle internett, ellers så mener han faktisk disse tingene som på mange måter er skremmende.

Om du leser dette, Notch. Hva med å logge av internett en periode? Reise rundt og besøk steder du aldri har vært, eller hva med å hjelpe ofrene etter stormen som herier i USA og flommen i Sør-Asia? Du må da klare å finne på noe bedre å gjøre enn å bygge opp under konspirasjonsteorier som får folk til å gå løs med skytevåpen..?

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.