Xbox E3 2019

Xbox E3 2019

Vi har (selvfølgelig) fulgt litt med på E3-streamesene, og her er våre inntrykk fra Xbox E3 2019 – kort og godt. Hvor mange hype-barter fikk de forskjellige spillene?

The Outer Worlds

Odd: Dette ser skikkelig pent ut, og jeg digger Fallout-følelsen som jeg synes de siste to Fallout-spillene har manglet. Ikke nødvendigvis settingen, men bare følelsen av at man spiller en rolle i verdenen man deltar i, samt at man kan gjøre mye pussig bull. Kunstretningen er også perfekt for meg, sku nesten ønske meg litt mer low-sci-fi a là Firefly, men jeg tar det jeg får!

Suz: Fallout møter Rage 2/Bulletstorm – Sign me right the f#¤% up!

Kim: Obsidian Entertainment har lagd noen av mine favorittspill som Pillars of Eternity-serien, Fallout: New Vegas, South Park: The Stick of Truth. Så når de på E3 2018 viste frem The Outer Worlds ble jeg mildt sagt hyped. Hypen ble ikke mindre etter gårsdagens trailer!

Bleeding Edge

Odd: Nå er ikke «MOBA»-type spill noe nytt, men heilage dykker så utrolig stilig karakterdesign på disse figurene det var! Digger ho gamle dama, og at de ser ut til å ikke ta seg selv såpass seriøst. Stem JA til flere gøyale spill!

Suz: Altså et melee-MOBA fra folka bak Hellblade var ikke helt det jeg så for meg kom til å bli kunngjort, men jeg er så smått interessert. Det ser jo kjempeteit og gøyalt ut, så kanskje detter min inngang til en sjanger som hittil har vært urørt for min del.

Kim: Er ikke helt gira på MOBAs, så dette fanget ikke oppmerksomheten så mye. Ja, det er Ninja Theory, men fortsatt ikke min greie.

Ori and the Will of the Wisps

Odd: Jeg får mest dårlig samvittighet for at jeg ikke har somlet meg til å spilt det første Ori-spillet nå, får se om jeg ikke kan bumpe et par titler rundt på backloggen og få til det.

Suz: Yeah, same gurl.

Kim: Spilte heller aldri det første spillet, noe jeg angrer. Dette ser like amazing ut som det første. Kanskje på tide å plukke opp det første spillet før lanseringen av oppfølgeren.

Minecraft Dungeons

Odd: Nå har jeg ikke spilt på nær like mye Minecraft som den gjengse nordmann, men jeg likte den byggingen og zen-aktige følelsen jeg fikk av det. Jeg er derfor litt skeptisk på om Minecraft Dungeons blir spillet for meg, men jeg er sikker på at mange gleder seg til dette!

Suz: Sikker moro for kidza, men ikke noe for meg.

Kim: Dette er Minecraft møter Diablo, og jeg digger ARPG-er så dette tror jeg faktisk jeg kommer til å spille.

Game Pass på PC

Odd: Kult, I guess – ikke at jeg trenger FLERE spill i backloggen min. Jeg synes egentlig ikke noe om det å frasi seg eierskap fra spillene sine enda mer enn hva vi gjør i dag med digitale spill. Men om du vil prøve mange forskjellige spill før du kjøper de, eventuelt bare spiller litt på mange forskjellige spill kan dette være greia for deg.

Suz: Kan bli bra? Er stort sett for det å kunne teste spill uten å betale fullpris først. Er fortsatt snurt for at jeg kjøpte Fallout 76, Ultimate Game Pass kan kanskje redde meg fra fremtidige blemmerter.

Kim: Microsoft selger 1 måned med Game Pass til PC for bare 10 kroner under E3. Ingen grunn til å ikke teste det. Kjøpe det og lastet ned Sea of Thieves for å teste det ut. Likte det ikke. Så da sparte jeg de pengene.

Star Wars: Jedi Fallen Order

Odd: Holy shit! Aldri siden mine dager med Jedi Knight-spillene og Jedi Academy har jeg gledd meg så mye til et Star Wars-spill. Om dette får multiplayer i tillegg er jeg solgt!

Suz: Jeg stiller meg litt likegyldig til det, kjenner jeg. Kommer til å spille det, og det blir sikkert kult, men det stiller ikke først i køen for å si det sånn.

Kim: Roboten BD-1 er supersøt. Hovedkarakteren er en standard hvit twink og jeg er temmelig meh. Derimot kult at de har fått Forest Withaker til å komme tilbake som Saw Gerrera fra Star Wars Rogue One. Jeg digget også Titanfall 2-kampanjen, så jeg håper Respawn gjør en god jobb her.

Blair Witch

Odd: Ææææh, jeg er så sjukt dårlig på skrekk-spill, men jeg synes de er litt morsomme for det. Og dette SER jo veldig bra ut… Fanken, mulig jeg må prøve det med bind for øynene og et glass whisky.

Suz: Altså, det skumleste med denne traileren var at Odd Karsten innrømmet at han aldri har sett den originale Blair Witch-filmen *gasp* Jeg kommer nok til å gå i en stor bue rundt dette spillet, for skrekkspill er ikke noe for meg!

Kim: Er dette Outcast 3? Nei.. Er det Resident Evil? Silent Hill…? Det er… what? Fuckings Blair Witch!? Ehh… ok?

Keanu Reeves 2077

Odd: KEANU REEVES herregud! Jeg gleder meg så sjukt mye til Cyberpunk 2077, og håper det ikke nøler med å gjøre politiske poeng ut av historien og settingen sin – om ikke hadde det ikke vært cyberpunk liksom. Litt kjipt at CD Project Red er pro-crunch tho, så om du er en spillprogramerer som leser dette, unionize!

Suz: KEEEEEAAAAAANUUUUUUUUU <3 <3 <3 Jeg er SÅ hyped på dette spillet! Ikke fullt så hyped på de stakkarene som må crunche for å få det ferdig, og de smått transfobiske holdningene til CDPR, da.

Kim: Var hyped som fy før konferansen, men Keanu ‘Fuckin’ Reeves er med! Mitt forslag er å skape en lov som krever at Keanu fra nå av blir med i alle spill som lages.

()

Spiritfarer

Odd: Dette spillet ser så hinsides nydelig ut, jeg digger kunstretningen, jeg digger hvor søtt det er, jeg digger musikken. Det gjør meg rett og slett bare glad.

Suz: Yaaaaaaas, dette ser så koselig ut! Nydelig visuell stil som minner litt om GRIS, kjempefin musikk og man kan bygge ting!! Jeg vil ha det nå!

Kim: Det ser fantastisk pent ut. Stilen er kul og det ser ut til å bli en emosjonell reise. Sign me up!

Battletoads

Odd: Kjære Gamestop-ansatte: Stålsett dere, for jeg kan nesten garantere at Battletoads-memet kommer tilbake med dette spillet.

Suz: Ehehehehhehe, Battletoads.

Kim: Ja, ok.

RPG TIME – The Legend of Wright

Odd: Dette ser jo sjarmerende ut, men jeg vet ikke ass. Det mangler liksom en X-faktor for å få meg interessert. Tegneblokk-stilen må være veldig gjennomført for at det skal gå bra i min mening, så det gjenstår å se hvordan spillet blir.

Suz: Denne husker jeg ikke en gang….

Kim: Ser kult ut, men er nok ikke min greie.

GEARS 5

Odd: Selv om jeg ikke har vokst opp med Gears-serien så må jeg inrømme at jeg ser veldig frem til dette, for jo mer jeg spiller av de tidligere spillene jo mer liker jeg det!

Suz: Satan i helvete, sånn lager du en trailer! Gåsehud hele veien gjennom. Jeg er så jævla klar for det her spillet, du aner ikke. Og Escape ser ut som himla teit og hektisk moro. Fuck yeah!

Kim: Jeg spilte bare det første og andre Gears of War. Kanskje jeg skal dra meg gjennom tre og fire før lanseringen av fem. Ser faktisk jævlig kult ut, og traileren var fantastisk.

Way to the Woods

Odd: Oooh pent! Jeg digger denne typen postapokalypse-spill, ser frem til å se hva det blir av det.

Suz: Aaaah, dette ser ut som et sånt weirdass indiespill som kommer til å grave seg inn i sjela di og bli der en stund. Jeg både gruer og gleder meg, for dette spillet kommer garantert til å få meg til å grine.

Kim: Minnet meg veldig om Journey, og jeg elsket Journey. Så ser det jo utrolig pent ut også.

12 minutes

Suz: Yes, timeloops! Gjort riktig kan dette bli helt forjævlig bra, kanskje bedre enn det Quantum Break var i sin tid. Tenk Edge of Tomorrow og Russian Doll møter et godt gammeldags mordmysterie!

Odd: Groundhog Day murder mystery? Yes, yes, og yes!

Kim: Dette peaket interessen min veldig. Ser ut til at hele spillet forregår i leiligheten. Mordmysterie er også et stort pluss.

Borderlands 3

Odd: Et nytt kapittel av Borderlands har jeg ventet på lenge, her er det ingenting å skrive annet enn «SHLOOTING!»

Suz: Jeg er så klar. Fy fader, dette spillet ser bare bedre og bedre ut for hver gang.

Kim: Om jeg skal se bort i fra hvor utrolig dust Gearbox president Randy Pitchford er, så gleder jeg meg veldig til Borderlands 3. Blir kult å spille det med Odd og Suz!

Elden Ring

Suz: Her har vi en konkurrent til Death Stranding i mest forvirrende trailer. Jeg skjønner ingenting, men colour me intrigued likevel. George R.R. Martin er definitivt et trekkplaster, kan ikke nekte for det, ass.

Odd: From Software har det med å lage spill jeg liker, ofte mot min egen vilje. Eller, jeg liker det når de er ferdige, fordi fy faen. Men jeg kommer likevel til å kjøpe og spille dette, så fort jeg er ferdig med Bloodborne iallefall.

Kim: Kommer aldri til å spille det fordi jeg suger når det kommer til From-spill, men gleder meg til å se mer fra spillet da.

Phantasy Star Online 2 (Western release)

Odd: Okay, jeg har spilt Phantasy Star Online 1 Ep. I og II siden barneskolen, men siden jeg bodde i bumfuck nowhere (les: Verdal) så har jeg aldri fått til å spille det på nettet (bredbånd-adapteren til GameCube er også både dyr og sjelden). Jeg satt i sofaen og hoppet opp og ned da dette ble annonsert, jeg gleder meg som et lite barn!

Suz:

Kim: Syns Suz sa det best. Meh.

Liten shoutout til Bethesda også så klart, som glimtet til med NPCer til nevnte Fallout 76, lanseringsdato til Doom Eternal (MEGAHYPE) – det kommer 22. november – og de splitter nye spillene Deathloop og Ghostwire: Tokyo, som ser sykt spennende ut!

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.