PlayStation Showcase 2023 – Raske Inntrykk

PlayStation Showcase 2023 – Raske Inntrykk

Fairgame$

Stjele fra de rike, spise penger og en veldig tydelig Amazon-klone portrettert som “bad gui”? Signer meg opp!

Helldivers 2

Super Starship Troopers 2 – aight? Det ser litt tomt ut, men å skyte big bugs er alltid gøy. Kan være verd et forsøk.

Immortals of Aveum

Spillet ser ganske tregt ut bevegelsesmessig, men de skal ha for å prøve FPS med magi!

Ghostrunner 2

Hva nå enn dette er, jeg digger det! Hurtig, flashy, gorey! GHOSTRUNNER 2 jadddaaaa!

Phantom Blade 0

“Når jeg blir seksogseksti (dager) så gjør jeg som jeg vil.” Hvorfor er Dante her? Kinesisk mytologi og det ser veldig souls-aktig ut. Jeg er interessert. Combaten ser ganske kul ut! Ninjafakter og masse kule overdrevne våpen! Og veeeeeldig smooth!

Sword of the Sea

De som står bak Journey og Abzu har lagd et nytt spill som har en alldeles nydelig 

estetikk. Og det kombineres med snow-sandboarding (bare det ikke er waterboarding høhø).

The Talos Principle 2

Man spiller som en robot? Som utforsker hva det betyr å være ved bevissthet. Menneskene er borte, men byene og teknologien er igjen. Igjen er dette estetikk med stor e!

Neva

Vannfarger, fugler – NYTT SPILL FRA DE SOM LAGDE GRIS JEG GRÅTER! En ulv med hjortehorntagger – sverd – mørk tåke – fin musikk – åh neiiii ulveeeen 🙁 Lilleulven jo </3

Cat Quest 3: Pirates of the Purribean

Mer Cat Quest – ferdig snakka! Denne spillserien er så nydelig og gøy, jeg elsker den.

Foamstars

Square Enix finner på noe nytt og morsomt. Det ser ut som LoL-figurer som skal gjøre noe. Er det et MOBA? Det ser veldig MOBA ut. Litt Persona-aktig vibes fra musikken. Mye skum – blir dette en enda hornyere utgave av Splatoon? Man kan surfe på skummet?! Lurer på hvordan de skal takle folk som chroma-keyer ut skummet med hentai.

The Plucky Squire

Fy faen dette ser så søtt ut! Håper virkelig det blir split-screen. Oj og man kan gå ut av boka og inn i den virkelige verden? Jeg digger!

Teardown

Miiinecraft? Men det er ikke det. Veldig blocky tho. HVORFOR SPRENGER DE ALT? Okay man kan sprenge alt jeg er med på dette nå. Veldig “piksellert utgave av den virkelige verden og du kan gjøre hva faen du vil”. Håper det blir multiplayer ????

Metal Gear Solid 3 Remake

Ææææææh maur? Veldig fotorealistiske maur. Mye naturskildring her nå. Oooog vi entrer en kampsone hvor ting ikke går så bra for noen som helst oj fy faen så mange åler det var i elva da. Veeeeeeent DET ER SNAKE! NAKED SNAKE METAL GEAR SOLID 3 REMAKE FY FAEN JAAAAAA! JEG SKAL SPISE SLANGER!

OG METAL GEAR SOLID HD REMASTER REMASTER!

Towers of Agrabbah

Hva faen er dette nå da? Magi og gjenoppbygge et hjemland ved hjelp av naturen? Okay det virka ikke så dumt. Får litt noia av de store catfishcrabflyvefiskene.

Final Fantasy 16? 17?

Calling it now. Dette er en ny Final Fantasy. Og der er Daddy Fantasy himself ja. Dette er et nytt Final Fantasy. Krystaller, overdramatisk drama, og unødvendig attraktive mannlige protagonister. Lessgo! Krystaller ett eller annet ett eller annet.

Alan Wake 2

Okay hva er dette? Er det godeste Albert Våkenkar ute på nye skriveventyr igjen? Det ser santanmeg slik ut. Sam Lake er med! Da kjøper jeg spillet! Sam Lake som den nye Finske presidenten fight me. OH DAMN ting skjer og det virker ikke trivelig for noen involverte.

Assassout’s Creed: Mortgage

De går tilbake til røttene. Chrisjen Avasarala har fortellerstemmen og det digger jeg 100% alltid. På tide med mer “det telles som stealth hvis alle er døde” og “samle alle tingene overalt hele tiden” fordi det er et Ubisoft-spill. Ser bra ut da.

Revenant Hill

Vi åpner til trekkspill og en søt pus som spiser mus. Fransk? Muligens. Øh var det et skjelett? Det er noen som protesterer i bakgrunnen så mest trolig fransk.

Granblue Somethingsomething

What the weeb fuck er dette nå da? Final Fantasy Chrystal Chronic? Eller… Veeeldig mye weebshitåjaGranblue.

Street Fighter 6

Street Fighter prøver seg på en reboot – og det ser amazing ut! Mer fokus på en historie? Og Blanka omigosh! Hvor gammel ER Guile nå? Oh hello old daddy rich guy. Jeg vet ikke helt hvor de skal med spillet men det blir nok gøy å prøve.

Ultros

NÅ snakker vi! LSDCore-spill. Et 2D-sidescroller som ser gaaanske spaca ut. Men også veldig pent. Jeg håper det har morsom og crisp nok combat. Animasjonene er litt pø-om-pø, men de har valgt en stil og gått for den. Kan ikke annet enn å respektere det.

Tower of Fantasy

Mecha-weeb-shit! Fyyyy det ser pent ut. Cel-shadet og … vent er dette mer Genshin Impact? Kan gjerne spille en tur til som John Impact – nope det er et helt annet spill. Trodde serr det var en oppfølger.

Dragons Dogma 2

Wut. Kanskje det er bedre enn eneren?

Fem Netter hos Fredrik: Help Wanted 2

Det virker som de har et smule større budsjett enn de første spillene. Djises. De må håve inn penger som bare faen på at Markus Knipetang har popularisert serien.

Resident Evil 4 VR 2

Jeg vil veldig gjerne spille mer VR men de må se og gi beng i å gjøre VR-spill plattform-eksklusive. Det er alt for dyrt for hardwaren som det er. Men åh jeg vil spille det.

Arizona Sunshine 2 VR 2

Det er få ting som får folk engasjerte som å drepe zombier i VR.

Crossfire Sierra Squad VR 2

Joda det er et VR-spill også. Forhåpentligvis gjør PSVR2 at folk blir litt mer interesserte i VR. 

Synapse VR 2

Det føles litt kjipt å sitte og se på masse trailere jeg vet at jeg må punge ut ekstra for for å prøve – spesielt når det innebærer å kjøpe et propriertært stykke hardware jeg ikke kan bruke med PCen min. Åja, og det er et spill som heter Synapse.

Beat Saber VR 2

Var ikke dette på alt som kan krype og gå av VR allerede? Tydeligvis ikke.

Marathon

Nå snakker vi cyberpunk ojjj det er det nye spillet til Bungie LET’S FUKKEN GOOOO! Veldig spacet trailer, men jeg stoler helt og holdent på at de lager et bra spill her. Ingen andre har fått til like bra gunfeel i et FPS som Bungie med Destiny 2 så jeg er spent på hva som kommer.

Destiny 2: The Final Shape

Snakker om Destiny 2. Our boi. He’s back. Jeg gråter.

Concord

Litt mer dirty sci-fi denne gangen. Jeg fuckings ELSKER dirty sci-fi. At de har heftig synthwave-musikk i traileren hjelper også masse. Fin Commodore-homage med logoen.

zonkord

Gran Turismo 25

Kult for de som liker Gran Turismo. Jeg liker Need For Speed. Men jeg liker også flysim, så jeg skjønner greia. 

PlayStation Remote Stream Handheld thingy

PlayStation Ear Buds

Blunk mann herregud de stakkars øynene dine.

25

Spider-Man 2! 3?

Hvem er denne biffkaka? Er det Turok? Eller? Hva er dette for en serie? Mye mann og kniv nå. Er det Sabertooth fra Marvel-universet som choker en rando? Og der var han dau ja. Ettellerannetom å jakte! Åååååh det er Kraven! Han skal til New York for å spise Spider-Ass!


Sex Måneder senere. “Ayy I’m walkin here” Ojojojoj her er symbiote-drakta jo, dette blir jævlig gøy! Hvorfor har Petrus så hås stemme? Har han vondt i halsen? Spidey, nei! Det dreper folk! Oooh både Petroleum og Miles per Hour! Hvordan har Kraven fått til å samle så jævlig mange folk under seg? Jeg trodde han bare var en elgjeger på villspor? Er han rik? Eller har han en hær av simper? Uansett – mer Spjotr-Majn er bra.

De kommer til å gjøre det “Spider Man Point”-memet. Det er bare fakta.

Fytti grisen jeg håper de som har jobba på animasjonene i dette spillet har fått en bonus for damn her er det høy kvalitet!

Okay nå viser de oss bare ti minutt gameplay. Jeg har slutta å følge med fordi jeg vil spille dette selv.

Smoking Sexy Style

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.