Odd Karstens favoritter 2019

Odd Karstens favoritter 2019

Da var det min tur! Jeg kan ikke skjønne at 2019 har vart så enormt lenge? Jeg ble jo direkte sjokkert da jeg sjekka hvilke spill som har kommet ut, DMC5 er jo to år gammelt, minst! Nuvel, jeg vil likevel dele de spillene jeg syntes mest om i 2019. Uten mer knussel, og i ingen spesiell rekkefølge, her er mine favoritter:

Star Wars: Jedi Fallen Order

Er det noe jeg digger så er det spill som på folkemunne blir kalt “Soulslike”. Relativt vanskelige, kampsentrerte tredjepersonsspill med checkpoints man returnerer til om man dør. Beklager, NÅR man dør. 

Fallen Order huker av på alle punktene der, samtidig som de blander inn en real dose Star Wars. Lyssabelfekting, force-krefter, oppgraderingsmuligheter, og en masse bra lydeffekter venter på deg.

La gå at hovedpersonen er litt platt og bare et frisørbesøk unna å havne i Suzannes “hvit brunhåret mann med buzzcut”-galleri. Her er det force yeet og force yoink som gjelder!

Les gjerne anmeldelsen vår!

Cat Quest 2: 2 Pus 2 Pelsete

“Men Odd, hvorfor har du ikke The Outer Worlds eller Plague Tale eller noe større på favorittlista di?” hører jeg deg spørre. Fordi at i Cat Quest 2 kan man sofaspille en pus og en hund som går rundt sammen og utforsker huler. De har mye søtt utstyr og magi, og de plopper ned for en lur når du lagrer. Derfor.

Death Stranding

Mr. Postman, bring me a sweet, but keep that BT away from my feet!

Death Stranding er spillet vi spiller mest for tiden, og siden vi kjøpte det i romjulen har det spist en 50 timer. Timer vel brukt på å frakte pakker rundt omkring. Ooog kanskje mest brukt på å rote rundt for å samle nok materialer til å bygge veier og ziplinenettverk. Hey du får ikke lov til å bedømme hvordan jeg tilbringer tiden min sammen med Sam. Om du er såpass sjalu kan du gå og spille din egen Death Stranding.

(Og donér gjerne materialer til veibyggingen min er du snill!)

Destiny 2: Shadowkeep

“Bare inn og ut, 2 timers raid, toppen”

Sånn har mang en kveld startet i Destiny 2. Det er ikke til å stikke under en stol at jeg har sunket en obskøn mengde timer nedi dette spillet. Enda har jeg ikke fullført alt fra tidligere sesonger, og backloggen blir bare større og større. Men det er virkelig noe jeg digger, at verdenen konstant blir større og mer kompleks. Historien som utfolder seg er også noe for seg selv, og “Lore Daddy” My Name Is Byf fortjener all heder og ære for sine høytlesninger og teorier fra Destiny-universet.

En stor gullmedalje går også til community-laget deres. Makan til innsats for å gi spillerne innblikk i avgjørelsene skal man se lenge etter. De gir oss også en sjanse til å bli hørt. Det å vite at de viderebringer vår tilbakemelding er både validerende og bygger tillit. Håper 2020 blir et bra år for dere dmg04 og cozmo!

Devil May Cry 5

Hvordan være edgy og samtidig kul? Anerkjenn at edgyness er kårni som faen. 

Devil May Cry 5 gjør en fantastisk jobb med å balansere mellom de to mens det suser ned en motorvei i 300 kilometer i timen. Jeg elsker skjeggete katastrofe-Dante og emo-gone-punk Nero. Det at emo-rollen tas over av Adam Driver-klonen V runder av galleriet perfekt. 

Om du vil kose deg med de fantastiske live-action filmsnuttene du kan låse opp, har noen kompilert de sammen til en film du kan se under. Den er virkelig verdt en titt!

But wait, there is more!

Følg med for flere kåringer og rare kategorier etter hvert som vi går tom for ideèr!

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.