Spillbart

Isolasjonsytt 2: Corona bogaloo

Heijsann hoppsann lillabror.

Så langt i dag har tiden gått med på å koble opp en switch til TV-møbelet og teste hastighetene. Vi har gått fra >50 til 400+ MBPS nedlastning på konsollene så arbeidet er definitivt verd svetten og tårene.

Enn så lenge går isolasjonen bra. Vi har ikke drukket for mye av alkoholen, og i en imponerende innsats tilbrakte vi hele ti minutter ute på balkongen i frisk luft.

Etter en lengre tid med jobbing på sofaen mens vi så på Love Is Blind fant vi ut at som ansvarlige voksne burde vi egentlig vurdere å skaffe oss gardiner. Derfor, i en alder av 30 så fikk jeg til å bestille et komplett byggesett på Ikea, så det blir interessant å se hvordan det ender opp når det kommer frem. Om det kommer frem og ikke blir levert av zombier, that is.

En dame som roter rundt blant gardiner. Hun har en sovemaske på hodet.

Dagen går, og etter en telekonferanse og en noget improvisert lunch hiver vi oss i vei på Destiny 2. Her klarer både jeg og Suzanne å levle opp vår bunkers til nivå 2 før vi må kaste inn håndkleet. Men ikke før vi klarer å argumentere frem serxarbeideres rettigheter i en tre kvarters lang tirade på Discord. Tusen takk til vennene våre som holdt ut med oss da vi ble politiske etter fjørten drinker.
Nå er ikke dette sånn super spill-relatert. Men vi har gått til innskaffelse av Ring Fit som vi tenker å prøve ut i morgen for å se hvordan det står til med cardio-formen.

Så til neste gang, ikke dra en Zombieland og drep en kjendis fordi du tror det er en zombie. Vi har bare så mange BIll Murrays før vi går tom!

bill murray ok GIF
bill murray ok GIF

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!