Notch, skaperen av Minecraft, er en enorm dust (Del #2)

Regnet med at dette kunne bli en serie med små artikler om hvor utrolig dust Notch, skaperen back Minecraft, er. Denne gangen omhandler det alt som skjer i USA med faktiske nazier som går i gatene. Kan vel egentlig bare la denne Twitter-tråden tale for seg selv.

Notch er nazisympatisør

Fyren har mer penger enn de fleste av oss kommer til å noensinne se, og så velger han å bruke tiden sin på å være Twitter-troll.. Tenk hvor mye han kunne gjort med livet som faktisk kunne hjulpet ikke bare han selv, men alle mennesker. Fyren har bokstavelig talt muligheten til å gjøre hva han vil, noe jeg tror mange skulle ønske de kunne.

Bonus-tweet

"Nazier er ikke så farlig da." -Notch

Del den med venner og kjente!
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Epost
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?

Velkommen til Spillbart — Hvor kvaliteten, hverken det tekniske rundt siden eller de anmeldelsene vi har publisert så langt, er så veldig høy.

Hovedmeny