Blizzard sier at Diablo III: Rise of the Necromancer er live nå

Blizzard sier at Diablo III: Rise of the Necromancer er live nå

Diablo III: Rise of the Necromancer er live ifølge Battle.net-klienten (*host* Blizzard-klienten *host*).

Som med alt annet som kommer fra Blizzard, er ikke europe kjent for å være en særlig stor prioritering for det amerikanske selskapet. Tidligere i år var det lanseringen av Heroes of the Storm 2.0 (HotS), som hadde det blizzard kalte «Global Launch Event» 25. april 2017. Det vil si at det var et event for lanseringen av den største patchen til HotS siden spillet kom ut i 2015, en som endret store deler av spillet. Mens våre venner over atlanterhavet kunne kose seg med det nye innholdet den 25. april, måtte EU-regionen vente til 26. april.

Smått irriterende.

Det har nå gått to måneder, datoen er 27. juni 2017, og Diablo III: Rise of the Necromancer sies å være «live» ifølge Blizzard Launcher. Dette er den største oppdateringen spillet har sett siden lanseringen av Reaper of Souls-tilleggspakken i 2014, men får vi EU gleden av å spille dette nå? Nope, vi må vente til etter server-vedlikeholdet Blizzard begynner med klokken 23:00 norsk tid, og som de regner og være ferdig med 01:00 den 28. juni.

Blizzard, her er noen ting jeg lurer på:

  • Hvorfor må dere reklamere for noe i klienten når det ikke er tilgjengelig en gang?
  • Hvorfor kan dere ikke selge klienten nå, slik at folk er klare når spillet lanseres (dagen etter verdenslanseringen)?
  • Hvor i det heletatt bruke ordet «globalt» i sånne tilfeller som dette?

Jeg liker Blizzard veldig godt. Bra selskap med mye bra spill, derimot er det litt trist å se alle småting de gjør som irriterer deres kunder. Dere kan kommunikasjon og PR, dere har bevist dette tidligere. Så hvorfor har dere begynt å glemme elementære ting som å ikke si en ting, men mene noe annet da?

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Twitter
Telegram
LinkedIn
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2023 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.