Sjefredaktørens hype-o-rama-liste

Sjefredaktørens hype-o-rama-liste

Det har kommet både små og store kunngjøringer de siste ukene fra diverse arrangementer som vi allerede har glemt navnet på, og sjefredaktøren har fått en rekke nye spill å glede seg til. Indiespill, storspill, etterlengtede oppfølgere og uventede overraskelser – you name it! Vi gir deg Sjefredaktørens Hype-o-rama-liste!

#1.Dragon Age: The Veilguard

Motherfuckings Dragon Age! AAAAAAAAAAAAAH. Jeg trodde dette spillet var flere år unna, spesielt med tanke på hvor lite vi egentlig har sett og hørt om det, men det kommer nå til høsten???! FY FAEN I HELVETE HYPE-O-RAMA TO THE MAXXXXXX! Det har bytta navn siden sist jeg hørte noe (jajajaj jeg følger med) så da reveal-trailer og gameplay-video dukka opp stusset jeg litt på hva i alle dager Veilguard var for noe. Jeg trodde først det var en DLC til Inquisition, men den gang ei! Herregud, for en gledelig overraskelse!! SOLAS, IM COMING FOR YOU!!!! (høhhøhø)

#2. Gears of War: E-Day

Nytt Gears-spill, yassssssss! Satt til Emergence Day hvor vi får bli med Marcus og Dom når de møter locustene for aller første gang. Det blir interessant å slåss mot disse jævlene uten alt det ville utstyret og våpnene man har i de andre spillene. Jeg er litt skeptisk til at det er en prequel, da det er vanskelig å skape tilstrekkelig spenning i en sånn fortelling fordi vi allerede vet hva som skjer. Gears-serien har allerede et prequel-spill, Judgment, og det er desidert det svakeste spillet i hele serien. Men, det finnes bra prequels der ute. Andor, for eksempel. Lett noe av det beste som har kommet ut av Star Wars-universet på lenge! Så ja, mest hype-o-rama, bittelitt skepsis. Ingen slippdato foreløpig. Oh well.

#3. Doom: The Dark Ages

Føler meg litt hyklerisk nå som har enda en prequel på lista, men det viktigste i Doom-spillene har vel aldri vært historien, eller hva? Historien i Doom Eternal ga meg inntrykk av at den var skrevet av en gruppe nerds hvis eneste skribenterfaring var World of Warcraft-fanfics. Den var spinnvill! Så jeg er egentlig bare spent på hva de finner på i Dark Ages. Det kommer til å bli jævlig gøy å spille det, i hvert fall. Men det blir ikke før til neste år.

#4.Life is Strange: Double Exposure

OMG, gjensyn med Max Caulfield!! JAAAAAAAAA. Jeg digget Life is Strange 2 og Life is Strange: True Colors, men fy fader jeg gleder meg til å henge med Max og bli emosjonelt ødelagt igjen. Max har blitt eldre og kreftene hennes har tilsynelatende endret seg, men evnen til å havne i trøbbel har hun fortsatt. Jeg trenger ikke vente lenger enn til 29. oktober for å finne ut av hva faen det er som har gått galt denne gangen!

#5. Neva

Det nye spillet til Nomada Studio, folka bak mitt absolutte favorittspill gjennom tidene, nemlig GRIS. Det er et action-eventyrspill som handler om en dame, en ulv og noen mørke krefter…idk. Bryr meg egentlig fint lite om hva det handler om. Jeg VET jeg skal spille det og vil vite så lite som mulig på forhånd, bortsett fra når det kommer ut da. Ifølge Nomada kommer det ut SNART.

#6. Dustborn

Jeg har faktisk et norsk spill på lista? Ikke ofte det skjer. Men Dustborn, det nye spillet til Red Thread Games, ser fantastisk ut! Kul visuell stil, spennende verden, utrolig interessant slåssing (med ord?? fuck yeah, det snakker til lingvisten i meg! Minner meg om Battle of the Linguist Mages av Scotto Moore btw. Les den!) og et rollegalleri som kommer til å få den gjengse gamer til å sette cornflakesen i halsen. Og stemmeskuespilleren til hovedkarakteren Pax er ingen ringere enn Dominique Tipper, bedre kjent som Naomi fra The Expanse! HALLO GIRLCRUSH!!!! Kommer ut allerde 20. august, hurra!

#7. Mixtape

Nytt spill fra Beethoven & Dinosaur??? SIGN ME RIGHT THE FUCK UP!!! Hvis du ikke er kjent med dette studioet så er det folka som lagde det vidunderlige The Artful Escape. Nå har de mekket et spill som handler om det å være tenåring. For de som ikke vet det, jeg var faktisk tenåring en stund, så dette spillet treffer meg personlig rett i nostalgien. Men det kommer ikke ut før til neste år og det er jo en hel føkkings evighet til?! Det blir lenge å opprettholde en hype, men jeg skal nok få det til.

#8. Wanderstop

En tidligere kriger setter motvillig i gang med å drive en tebutikk? Ehm, ja takk! Her må man dyrke ingredienser, mikse teer og dekorere butikken sin, samt snakke med alle kundene som kommer innom. Alle som har fulgt meg en stund (hei mamma!) vet at dette er nøyaktig min kopp te (høhøh). Spillet er utviklet av Ivy Road, som består av blant andre Davey Wreden (The Stanley Parable) og Karla Zimonja (Gone Home og Tacoma) og kommer ifølge Annapurna sine hjemmsider ut snart! Hype-o-rama!

#9. Fruitbus

Enda et norsk spill på lista? What a time to be alive! Fruitbus er utviklet av Krillbite Studio, og jeg har gledet meg til dette spillet lenge! Det ser så teit og koselig ut, og minner meg på mange måter om Button City. Fruitbus er et kulinarisk eventyrspill satt i en åpen verden hvor man kjører rundt i en food truck for å finne nye ingredienser og mekke nye matretter til kundene man støter på. Aaaaaah, det kommer til å bli så koselig! Det kommer til PC og konsoll i oktober, men hvis du ikke greier å vente så lenge finnes det en demo du kan teste på Steam.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.