Hva driver dere med, Sony? (#1)

Er ganske interessant å se hva som utfolder seg mellom konsollene og cross-play for tiden. Microsoft har åpnet for å la spillere av Minecraft spille sammen på tvers av systemene. Nintendo er med, men Sony derimot, ønsker ikke å ta del i dette. Hvorfor? De startet med å si at det var på grunn av at de må ha kontroll over sin plattform, spesielt når det kommer til sikkerhet og barn. De kan ikke moderere hva som blir sagt/gjort på systemene til konkurrentene. Greit, kan gå med på at det kan være litt problematisk når det kommer til moderering, men når til og med Nintendo sier det er greit… Selskapet som er kjent for å hate alt som har med internett å gjøre og som lever etter mantraet «Won’t someone please think of the children!?» vil la Minecraft-spillere leke sammen på kryss av systemene..

Bare så det er klingende klart for alle som leser. Om du har en av følgende platformer vil du kunne spille med de andre på listen:

  • Nintendo Switch
  • Xbox One
  • PC
  • Android / iOS

Om du derimot har en av følgende, vil du ikke kunne spille med de over:

  • PlayStation 4

Kan jo alltids håpe på at Sony endrer mening (tviler). Hva er ditt syns på dette?

Del den med venner og kjente!
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Epost
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?

Velkommen til Spillbart — Hvor kvaliteten, hverken det tekniske rundt siden eller de anmeldelsene vi har publisert så langt, er så veldig høy.

Hovedmeny