Hva driver dere med, Sony? (#1)

Hva driver dere med, Sony? (#1)

Er ganske interessant å se hva som utfolder seg mellom konsollene og cross-play for tiden. Microsoft har åpnet for å la spillere av Minecraft spille sammen på tvers av systemene. Nintendo er med, men Sony derimot, ønsker ikke å ta del i dette. Hvorfor? De startet med å si at det var på grunn av at de må ha kontroll over sin plattform, spesielt når det kommer til sikkerhet og barn. De kan ikke moderere hva som blir sagt/gjort på systemene til konkurrentene. Greit, kan gå med på at det kan være litt problematisk når det kommer til moderering, men når til og med Nintendo sier det er greit… Selskapet som er kjent for å hate alt som har med internett å gjøre og som lever etter mantraet «Won’t someone please think of the children!?» vil la Minecraft-spillere leke sammen på kryss av systemene..

Bare så det er klingende klart for alle som leser. Om du har en av følgende platformer vil du kunne spille med de andre på listen:

  • Nintendo Switch
  • Xbox One
  • PC
  • Android / iOS

Om du derimot har en av følgende, vil du ikke kunne spille med de over:

  • PlayStation 4

Kan jo alltids håpe på at Sony endrer mening (tviler). Hva er ditt syns på dette?

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.