Åpent brev til Bioware re: Mass Effect

Åpent brev til Bioware re: Mass Effect

Kjære Bioware

Til hvem det måtte angå

Bilderesultat for too formal it crowd gif

Halla påræ, Bioware!

Jeg skjønner at dere har hatt litt problemer i det siste! Noen spillere er litt mugne etter slutten på Mass Effect 3. Noen  mange spillere er kanskje ikke kjempeimponert over Andromeda (skal man tro hva folk sier på Internettet), og dere sliter litt med kredibiliteten som spillutviklere. Men frykt ikke! Jeg har løsningen på alle problemene deres, og løsningen heter «Mass Effect: The Super-Amazing Wondertastic Prequel»!

Jeg vet, jeg vet, prequels er ikke alltid så himla bra. Mye fordi man mister spenningen fra hovedspillet, fordi man tross alt vet hva som kommer til å skje. Man vet hvem som overlever og hvem som dør. Man mister litt driv og motivasjon. Men! De prequel-spillene som har mislyktes har ikke vært så heldige å ha min hjelp. Jeg har 23 år med spiller-erfaring, og noen hundretalls timer nedlagt i Mass Effect-franchisen. Jeg vil påstå at jeg er en slags ekspert, og er mer enn nok kvalifisert til å uttale meg om hvordan man bør lage spill.

Relatert bilde

 

Er dere klare, Bioware? Sikre?

hold on to your butts

«Mass Effect: The Super-Amazing Wondertastic Prequel» er satt til den tidsepoken som i hovedtrilogien er kjent som  The First Contact War. Menneskene har funnet sitt første mass relay og aktivert det, og drar så rundt i verdensrommet og kuker ting til i kjent homo sapiens-stil. De aktiverer mass relays i øst og vest helt til de aktiverer relay 314, og havner i trøbbel med en gjeng med turians. Det som følger er en kort liten krig på noen måneder, hvor «bare» 623 menneskeliv går tapt. Men dette vet jo dere mer om enn meg!

Uansett, spilleren tar kontroll over en av soldatene til Tadius Adhern, drar ut på oppdrag sammen med ham, og kommer seg tilbake til Shanxi etter å ha blitt overrasket av et dusin turianske soldater. Spilleren stiger i gradene og blir etter hvert en del av entouragen til General Williams, bestefaren til Ashley Williams fra ME1.  Man følger, deltar og påvirker alle hendelser og avgjørelser som til syvende og sist fører til at General Williams overgir Shanxi, menneskenes første koloni, til den turianske hæren, og blir kjent som en av de største feigingene i menneskenes historie. Som superduper final boss fight extravaganza kan man ha med at Second Fleet, ledet an av Admiral Kastanie Drescher, kommer og jager den turianske hæren på dør. Da blirre eksplosjoner og pew pew til den store gullmedaljen, gitt!

Romkrig galore

Til tross for at utfallet er kjent tror jeg at Mass Effect: The Super-Amazing Wondertastic Prequel inneholder nok ukjente elementer til at det blir spennende og engasjerende. Den kan by på intenst drama i bøtter og spann, vanskelige valg, interessante forhold, «first contact»- narrativ og epic space battles galore!

Denne ideen kan dere få helt gratis av meg, fordi jeg er snill og kul og en helt fantastisk skribent som definitivt er på utkikk etter ny jobb.

Bilderesultat for wink wink gif

Så, hva venter dere på? Mekk neste Mass Effect-spill etter min ufeilbarlige oppskrift og se pengene rulle inn!

XOXO

– Suzanne

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.