I’m baaaaaack

Etter en kort liten pause på to år er jeg endelig tilbake. Som noen av dere sikkert har fått med seg har jeg brukt disse årene på å være sjefredaktør for Gamereactor Norge, og bli D-kjendis i Spill-Norge. Jeg har dukket opp i D2, VGTV og på God Morgen Norge på TV2, samt deltatt i litt debatter her og der og gitt en gjesteforelesning eller to. NBD.

Nå, etter å ha skrevet nærmere 3 500 nyhetstekster om spill for GR, har jeg endelig vendt tilbake til Spillbart, Norges, om ikke beste, så desidert mest mangfoldige spillnettside. Og du kan tro jeg har en historie eller to å fortelle om min tid i GR! Men det får bli en annen dag.

Jeg har nemlig viktigere ting å snakke om! For det de fleste lurer på nå er nok dette: Har jeg fullført Mass Effect Andromeda? Y/N

Svaret er: Ja, jeg har endelig fullført Mass Effect Andromeda! Og jeg synes egentlig det var ganske artig.

Kampsystemet var digg, og de forskjellige ferdighetene var himla morsomme å bruke. Det sliter litt på animasjonssiden og med at den store skurken ikke er like skummel som Reaperne fra den originale trilogien, men spillet veier opp for dette med noen utrolig kule lagmedlemmer og romansemuligheter, og en veldig spennende tilknytning til originaltrilogien. Alt i alt er det en ganske interessant Final frontier-type scifi-historie, og jeg kommer garantert til å spille gjennom det enda en gang.

Jeg har jo så klart spilt andre ting i løpet av pausen, blant annet Destiny 2 og Biowares nye storprosjekt Anthem.

Sistnevnte lider av at det er for likt førstnevnte, men ikke likt nok. Anthem er tungt inspirert av Destiny 2 og Titanfall, men har ikke lært av de feilene Destiny 2 allerede har gjort, noe som er himla synd. For det å suse rundt i Javelin-drakta er utrolig gøy, men gameplayet er clunky og seigt, og
lastetidene er utilgivelig lange. Hadde de gjort som D2 og latt deg tilpasse figuren din mens du laster, hadde nok ting vært ganske annerledes. Spillet har definitivt et stort potensiale, men det spørs om det får
sjansen til å leve opp til det…


Og ja, jeg spiller så klart som henholdsvis Titan og Colossus. Suzanne smash!

Del den med venner og kjente!
Share on twitter
Twitter
Share on telegram
Telegram
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on email
Epost
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?

Velkommen til Spillbart — Hvor kvaliteten, hverken det tekniske rundt siden eller de anmeldelsene vi har publisert så langt, er så veldig høy.

Hovedmeny