Spillbart
Skjermbilde fra spillet Mortal Kombat 11 til PlayStation 4, Xbox One, PC og Nintendo Switch.

Fem ikke-indiespill jeg gleder meg til i 2019!

Sist oppdatert

Suzanne skrev en tekst om fem indiespill hun gledet seg til, så da var det jo bare naturlig at jeg skrev en tekst om hvilke AAA-spill jeg gleder meg mest til i det herrens år 2019. Det er bare april, men vi har allrede har noen knallgode spill å bryne oss med så langt som for eksempel Sekiro: Shadows Die Twice, Devil May Cry V, Resident Evil 2, Apex Legends og Metro Exodus. Så her er fem AAA-spill jeg gleder meg utrolig mye til i 2019.

Mortal Kombat 11

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Det er snart 27 år siden det første Mortal Kombat-spillet ble lansert og satte en ny standard for brutal og hensynsløs vold. 23. april 2019 kommer det ellevte spillet i serien, og denne gangen lover Ed Boon og hans team enda mer over-the-top vold i et kampsystem uten sidestykke. Med lanseringen av Mortal Kombat 9 introduserte NetherRealm Studios en historimodus som glatt kunne vært en cheesy actionfilm fra 90-tallet. De beviste at slåsspill også kan ha en historie som går lengre enn en kort snutt før man trykker start. Boon har selv sagt at MK11 har den lengste historiemodusen selskapet har lagd til nå, og den tar for seg både tidsreise og et universe på randen av ødeleggelse.

Fatalities, ninjaer, and bøtter med blod, hva er det å ikke glede seg til?

Days Gone

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Sony har virkelig vært på en rull i det siste. I fjor ga de oss Spider-Man og God of War, året før var det Horizon Zero Dawn, og før det Uncharted 4. I år er det The Last of Us II, Death Stranding (riiiiight) og Ghost of Tsushima, som er alle spill jeg gleder meg til. Derimot ser jeg virkelig frem til motorsykkel-zombie-survival-spillet Days Gone utviklet av SIE Bend Studios, selskapet bak PlayStation-klassikern Syphon Filter og Uncharted-spillene til PlayStation Vita.

Spillet foregår i en post-apokalyptisk åpen verden hvor du spiller dusørjegeren Deacon St. John. Ikke bare må du overleve mot horder av levende døde, men du må også passe deg for andre hensynsløse mennesker som alle prøver å overleve. Spillet har en rekke velkjente designelementer som sniking, natt-og-dagsykluser samt et værsystem. Det unike her er derimot at fremkomsmiddelet ditt er en motorsykkel som du må ta godt vare på, samt modifisere underveis. Du må også sanke sammen ræl som kan brukes til å skape nye våpen og gjenstander til å hjelpe deg på din vei.

Days Gone lanseres eksklusivt til PlayStation 4 den 26. april 2019.

Super Mario Maker 2

Det er ikke tvil om at Super Mario Maker til Nintendo Wii U var en av desidert beste spillene til den mindre populære Nintendo-konsollen. Hvem hadde vel ikke drømt om å bygge Mario-brett før? Super Mario Maker gjorde denne drømmen til en virkelighet, og lærte mangen spillere hvor vanskelig det egentlig er å lage disse brettene som vi tar for gitt. Oppfølgeren til Nintendo Switch lover enda flere måter å bygge brettene på og etter å ha brukt alt for mange timer i forløperen gleder jeg meg til å bruke enda flere timer til sommeren, spesielt når jeg er ute i sommervarmen.

Super Mario Maker 2 kommer til Nintendo Switch en gang i løpet av sommern’.

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

World War Z

Hva er det ikke å glede seg til?

  • Zombier? ✔️
  • Flere titalls zombier? ✔️
  • Hundrevis av zombier? ✔️
  • Tusenvis? ✔️

Dette er Left 4 Dead i tredjeperson hvor du skal overleve *shock.. surprise* zombie apokalypsen. Hvor «the director» i L4D alltid sørget for at spillet ga deg både pusterom og intens skyting, så drar WWZ det et steg videre hvor det er regelrette bølger med zombier som angriper deg for å få tak i den saftige kroppen din.

Spillet lanseres til Xbox One, PlayStation 4 og PC den 16. april 2019.

Borderlands 3

Er vel egentlig ingen overraskelse at Borderlands 3 er på lista. Vi har ventet på en oppfølger siden 2012, og endelig kommer den! Spillet fortsetter der Borderlands 2 sluttet med enda flere Vault Hunters og enda enda flere våpen. Er ikke mye vi har sett til nå, men jeg er veldig gira. Jeg digget både enern’, toern’ og The Pre-Sequel. Blir kjempemorsomt å spille dette sammen med Suzanne og Odd Karsten.

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Slider image

Så, dette var min topp fem for 2019. Hva er din topp fem?

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!