Fem indiespill jeg gleder meg til!

Fem indiespill jeg gleder meg til!

Det kommer en rekke indiespill som jeg gleder meg noe vanvittig til. To av de er til og med norske! Her er de jeg tror og håper kommer ut i år.

Draugen

Draugen er et spill som ble kunngjort i 2013, og som så hold kjeft helt frem til 2018. Da slapp Red Thread Games en teaser som blåste fletta av de fleste!

Spillet er et psykologisk mysterie-spill satt til en norsk kystlandsby i 1923. Her følger man amerikaneren Edward Charles Harden som leter etter søstra si som har blitt yeeted off til gudene vet hvor. Med seg på letingen har han Lissie, en enigmatisk ung kvinne, Sammen avdekker de sakte men sikkert de mørke hemmelighetene som skjuler seg bak den idylliske fasaden.

Red Thread Games lover masse mysterier og plottvrier, en levende og snakkesalig følgesvenn, og et landskap som forandrer seg etter været og Edwards skiftende sinnstilstand.

E gledår mæ!

Afterparty

Afterparty er utviklet av folka bak Oxenfree, et nydelig og sært lite scifi- inspirert indiespill som kom ut i 2016. Jeg digga alt ved Oxenfree – stilen, figurene, samtalene, den smått skumle og forvirrende historien og alle valgene man ble stilt overfor. Derfor ble jeg himla begeistra da jeg fikk vite at Night School Studios jobbet med et nytt spill.

Afterparty er hakket lystigere enn Oxenfree…tror jeg. Det handler om to bestevenner som har krepert og havnet i Helvete. Her må de drikke selveste Satan under bordet for å slippe en evighet med tortur og pinsel. Sign me right the f#€% up!

Cat Quest II: The Lupus Empire

Hvis du ikke har spilt Cat Quest ennå, gjør det! Det er superkoselig og sjarmerende, og fullt av tørre puns, kule kostymer og krefter. Cat Quest II: The Lupus Empire lover mer av det samme, men denne gangen spiller man som en hund og en katt som tvinges til å samarbeide når nasjonene deres, Felingard og Lupus Empire, havner i krig med hverandre. Men viktigst av alt: Det har co-op!

Hva mer trenger du egentlig å vite?

Mosaic

I Mosaic, det kommende spillet til norske Krillbite Studio( gjengen bak Among the Sleep), får du bli med på det dørgende kjedelige og rutinepregede livet til en helt vanlig pendler. Høres himla gøy ut, ikke sant? Heldigvis blir dette livet plutselig snudd på hodet når merkelige ting begynner å skje.

Det eneste jeg har sett av spillet til nå er noen grå bilder og en stemningsfylt trailer, men det er pokker meg mer enn nok til å vekke oppmerksomheten min. Jeg kan ikke vente med å se hvilke rare eventyr Pendler-Johansen kommer til å begi seg ut på!

Bilde fra Mosaic, et indiespill fra Krillbite Studios.

Ooblets

Harvest Moon møter Pokémon møter Viva Pinata, med en dæsj av Animal Crossing. Det er vel kanskje den beste beskrivelsen jeg kan gi av Ooblets- et indiespill som utvikles av Glumberland og gis ut av Double Fine. Og hvis det ikke fenger overhodet, er nok ikke dette spillet for deg.

Ooblets er så forbanna søtt og sjarmerende at jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg. Det går ut på at du skal drive en gård, oppdra og trene de magiske vesnene du finner, utforske nye og spennende områder og ha dance-offs med andre ooblets og ooblet-trenere.

Scene fra Ooblets, et indiespill fra Double FIne, med masse fargerike figurer.

via GIPHY

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.