Spillbart

Isolasjonsnytt 4: Still Alive

God morgen! Det er et par dager siden siste rapport nå, så her kommer en oppdatering. Vi har, som dere ser, runda Hellblade: Senua’s Sacrifice. Som en konsekvens måtte vi finne et nytt spill å starte på, og valget falt da på Horizon: Zero Dawn!

For når backloggen er lang som et vondt år, hva er vel bedre enn (enda) et open-world spill å boltre seg med?

new girl mistake GIF
new girl mistake GIF

Vi blir sakte mer og mer fan av spillet jo lengre vi kommer. Historien er jo oppriktig fengende, og det er dritgøy å slåss med store robotmonstre! Det at Aloy til tider er like samarbeidsvillig som en sherman-tanks i trassalderen er også noe vi etter hvert har lært oss å leve med.

Ellers går allt bra. Sånn bortsett fra at vi begynner å miste litt grepet på verden rundt da. Det er mandag i dag, ikke sant?
Vi har til og med begynt å inkorporere litt fysisk aktivitet i heimen ved hjelp av Ring Fit! Det funker faktisk helt utmerket. «Treneren» din er super-støttende og kommer med masse bra tips underveis og man føler seg skikkelig verdsatt.

Det hjelper også at man blir ganske oppildnet av det å bekjempe in-game monstre med fysisk aktivitet. Man ender opp med å presse seg litt ekstra, og er det noe som får oss til å squatte til tårene presser seg på så er det løftet om litt ekstra loot og XP.

Dette er kanskje første gangen vi burde fulgt rådet «Remember to play in moderation, even if you’re having fun».

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!