Isolasjonsnytt 5: Er det tirsdag allerede?

Isolasjonsnytt 5: Er det tirsdag allerede?

Nå har vi snart vært isolert i en måneds tid. Eller ⅔ iallefall. Så langt har vi fått trent litt, dagdrukket en del, kommet oss gjennom Doom Eternal (anmeldelse kommer), og fått spilt unna litt i backloggen. 

Vi har, som mange andre, blitt ganske surrete i denne perioden. Det er pussig hvor avhengig man er av litt rutine i hverdagen. Så nå er det tirsdag. Vi har fått spilt litt av utvidelsespakken til Control (som er dritbra, takk Remedy). Om du ikke har vært borti denne perlen av et spill er nå virkelig tidspunktet! Blandingen av creepy og kult funker veldig bra, og er akkurat det vi trenger nå for å få hodet bort fra mer… aktuelle ting. Se for deg Twin Peaks kombinert med SCP og X-Files. Sleng på litt finsk tungrock og et fantastisk cast med skuespillere så er du der!

Vi har, etter å ha bodd her i åtte måneder, endelig fått opp gardiner (fuck you, sun), og bestemt oss for å renovere den lille balkongen vi har (yay sun!). Et kjapt stykke googling senere så har vi kommet frem til at lilla og cyan striper passer veldig bra. Malingsboksene er på vei, så vel som en del balkongstæsj fra Ikea. Det kommer til å bli så fint atte, skal du se!

Men jeg begynner å merke på kroppen at det ikke er helt sunt å bare sitte stille inne. Ryggen verker etter flere dager med hjemmekontor og dårlig stilling. En del avlastes ved å bruke PC-stolen min, og Ring Fit har fått kjørt seg i et forsøk på å bremse vondtet så mye som mulig. Takk og lov for at vi i denne tidsalderen har dataspill og Discord for å være sosiale med andre folk! Småting som å drikke vin med twitter-venner over Zoom gjør at ting blir litt lettere å holde ut.

Om dere kan, se til å hold kontakt med folk. Start et party sammen og jakt på noen orker eller whatever. Selv jeg som en skikkelig intro introvert må jeg inrømme at dette er for mye av det gode. Når det endelig blir trygt å være ute blant folk igjen blir det en pub-runde av dimensjoner!

Men inntil da; omring deg med de du bryr deg om (digitalt, på avstand!), stikk til The Winchester (eller bare se Shaun of the Dead), ta deg en pint, og vent på at dette skal blåse over! Vi klarer dette!

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.