Årets vilkårlige kåringer (2019)

Årets vilkårlige kåringer (2019)

Vi prøver oss på en ny serie her i Spillbart! Alle har jo sett og lest de forskjellige GOTY-kategoriene, så derfor tenkte vi å bevege oss litt utenfor boksen, og heller vie oppmerksomhet til det som ofte blir oversett! Under følger en rekke kåringer i litt…ymse… kategorier.

Thicc of the Year

Titans i Destiny har alltid vært kjent for å stå på barrikadene og slå ting som kommer for nærme. Nå viser det seg at all den klatringen opp og ned virkelig har båret frukter. Med det nye Eververse-settet (kosmetiske gjenstander for ekte penger) til Omlon så kan vi se at dat titan be real thicc!

En figur i skrikende oransje sci-fi rustning. Han holder en rosa rifle med klistremerker på.Alle lemmene er omfattende, og særlig hoftene er kraftige.

DAMN BOI!

Get the fuck off me of the Year

Metro Exodus er proppet fullt med fiender man helst skulle sett mindre til, men én skiller seg spesielt ut. Om du, som oss, også har sett/blitt traumatisert av Annihilation vet du hvor dette bærer.

Bjørnen. Den jævla bjørnen! En svær tanks av et beist som dundrer mot deg uten hensyn til hindringer eller egen helse. Det at man spiller som en astmatisk sofagris som knapt kan sprinte i fem sekunder uten å gi opp hjelper heller ikke! 

Fy faen. Dere får unnskylde det tilslørte bildet, men det var omtrent slik vi så bjørnen gjennom hele kampen. I små panikkfylte bruddstykker mens vi brukte opp all ammoen og molotovene vi hadde spart opp.

Den satans bjørnen!
Et uklart bilde med blodflekker, en forferdelig skapning kommer løpende mot deg og er få steg unna å rive hodet av den uheldig utkårende. Munnen til bjørnen ser ut som at den har flere tenner enn det er plass til.

Kojima of the Year

Overraskende nok er det Hideo Kojima (Produced by: Hideo Kojima, Directed by: Hideo Kojima, Written by: Hideo Kojima, Concept by: Hideo Kojima)!

Romance of the Year

Det er i Firefly: The RPG at vi møte- beklager, The Outer Worlds at vi møter årets par, nemlig Parvati og Junlei. Eller, potensielt møter de. Om du velger å hjelpe Parvati i hennes søken etter en partner møter dere etter hvert Junlei Tennyson. Junlei er ingeniør og kaptein for skipet The Groundbreaker.

Dessverre er Junlei middelmådig til å kommunisere, og Parvati er ikke akkurat selvsikker. Derfor må et par ringer hoppes gjennom for å forene de to nerdene, men å se de klumse seg gjennom sin første date gjør alt verdt det!

Og for å snike inn et lite representasjons-perspektiv helt til slutt er det fantastisk at de har fått med at Parvati er aseksuell. Som hovedkarakter har man også muligheten for å identifisere seg som ace, eller til og med ace/aro. Hvilke fremskritt!

Et innrammet bilde av Parvati og Junlei. Junlei står bak Parvati med en kaffekopp i hånden og ser kjærlig ned på henne. Parvati stirrer inn i kameraet.

The Hottest Scientist of the Year

Dr. Darling, darling. He can science our hearts any day! Altså, det er ikke rart at alt gikk til helsike i The Oldest House og The Hiss fant en vei inn — hele crewet var for distrahert av denne godbiten i hvit frakk og sløyfe.

Bare se på det smilet! Som om det ikke var nok, så er han 100% adorkable, og har til og med spilt inn sin egen musikkvideo.

Boyband of the year

Gutta i DMC 5 har derimot, bisarrt nok ikke en musikkvideo. Offisielt iallefall. For om det er med vilje eller ei så har Capcom greid å samle en perfekt boyband-gruppe med Dante, Nero og V. Dante er den eldre og mer erfarne. Nero er cocky og ute etter å bevise noe. V er i kontakt med følelsene sine. *host* emo *hark*

Hun som synger kampsangen til Nero har en musikkvideo dog, og den er badass som fy!

Men yeah, om vi ikke hører noe definitivt fra «Crying Devils» så caller vi bullshit.

VI MENER SE PÅ DISSE GUTTA! De har jo allerede mekka coverbilde og greier!

Gutta fra DMC5. V helt til venstre, Nero i midten, og Dante til høyre.
De går mot kamera med sine beste "pouty faces", og alle stirrer mot noe ubestemt.

Oh you’re done already of the Year

Rage 2. Vi sitter igjen med blandede følelser her. For det var jo kjempemorsomt så lenge det varte. Som igjen er halve problemet! Rage 2 bruker en god del tid på å komme i gang, og så fort du kjenner rushet av at oppgraderingene dine funker og våpnene dine skyter folk i fillebiter, er du nesten ferdig. Det at man kan loke rundt og oppdage småting og gjøre sideoppdrag er jo fint. Men vi skulle gjerne hatt noe mer, for denne neon-doom-klona fortjener bedre!

barack obama mic drop GIF
barack obama mic drop GIF
NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.