The Hyyyyype™ 2023 2: Electric Boogaloo

The Hyyyyype™ 2023 2: Electric Boogaloo

Sommerferien er over og bartefransene ser fremover mot høsten og vinteren og spillene som snart kommer ut. Hvilket spill har vi spilt så langt, og hvilke kommende spill gleder vi oss til?

Suzanne
«Straight up bitch»
Berget

Siden forrige Hype-artikkel har jeg rukket å spille gjennom nøyaktig ett av de fire spillene jeg nevnte, og det er Star Wars Jedi: Survivor, som forøvrig var jævlig bra. Oxenfree II har kommet ut, men akkurat nå er jeg opptatt med Tears of the Kingdom og Remnant 2, så det får vente litt. Thirsty Suitors har fått en utgivelsesdato da, så det er bra!

Logo for Mineko's Nightmarket

Det spillet jeg gleder meg til nå til høsten, i tillegg til Starfield, Thirsty Suitors og The Plucky Squire, er Mineko’s Night Market. Det ser så føkkings søtt ut at jeg holder serr på å dø. Og det er jo så klart katter involvert på et eller annet vis!

Spillet går ut på utforske verdenen og mysteriene rundt deg, hjelpe naboene dine med å gjenopplive landsbyen som er en smule falleferdig, mekke ting du kan selge på det ukentlige nattmarkedet, hvor du også kan bli kjent med nye og interessante karakterer, og klappe katter.

Det ser så utrolig trivelig ut, og jeg tror det blir den perfekte underholdningen når det regner og blåser ute.

I den siste Hype-artikkel gledet jeg meg masse til The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Final Fantasy XVI, Star Trek: Resurgence og Starfield. Tre av disse spillene er lansert, og jeg har spilt alle sammen. Har jeg blitt ferdig med dem? AHAHAHAHAHAaaaaa, nei…

Spilte Zelda hardt i to uker, så spilte jeg FFXVI hardt i en uke, og så Star Trek i noen dager. Etter det falt jeg tilbake til det sorte hullet som er Cities Skylines. Så mange timer med CS1. Såååå. Mange. Timer.

Så det gir jo mening at jeg da gleder meg mest til…

Cities Skylines II har en veldig stor sjanse til å bli min «Game of the Year». All gleden jeg har fått i det første Cities Skylines, har gjort at mine forventninger til oppfølgeren er astronomiske. Colossal Order klarte imponerende nok å gjenopplive bybygge-sjangeren etter skuffelsen som var Sim City i 2013. Spillet tok alt som var bra med Sim-serien, og ga oss en ny frihet som tidligere spill manglet. Urban planlegging og infrastrukturutvikling hadde aldri vært så gøy og imponerende. Spesielt med tanke på at det kom fra en så liten finsk utvikler.

Oppfølgeren tar alt det bra vi hadde i det første spillet og gjør det enda større og bedre. De har også tatt en drøss modifikasjoner man før måtte laste ned fra Steam Workshop og implimentert det inn i grunnspillet. Det vil såklart fortsette å støtte mods og addons lagd av spillere, så det er nok stor sansynlighet for at oppfølgeren blir like elsket som det første spillet har vært de snart ni årene siden det ble lansert i 2015.

Cities Skylines II lanseres på PC, Xbox Series S & X og PlayStation 5 den 24. oktober.

Kim
«Ass-hole-a-Meooo»
Visnes

Odd Karsten
«The Dickest of Dicks»
Svartaas

Det tells selv om spillet kom ut for litt siden, right? For jeg og Suzanne har spilt Remnant 2 de siste par dagene og fytti grisen så gøy det har vært. Dette er en veldig bra oppfølger, og hvor Remnant 1 var en veldig medium+ / bra- opplevelse, er Remnant 2 helt fantastisk. Det har forbedret på nær alle elementene og lagt til et par egne påfunn. Som seg hør og bør! Det føles som at utviklerne har fått kunne slippe seg mer løs. Verdnene kjennes mer forskjellige fra hverandre enn før. Tenk nesten forskjellige sjangere heller enn forskjellige baner med annerledes dekor.

Etter vi ble vant med kontrollene på nytt (og re-bindet alt av standardkontrollere som ikke ga mening) oppnådde vi en form for “Army of Two”-zone. For å ikke dø måtte vi dekke hverandre, holde utkikk etter bakholdsangrep og flanking, samt takle weird-ass creepy fiender. Vi hoppa rett på “Hard”, forsåvidt – noe som virkelig økte fornøyelsen. Den er perfekt tunet så man føler at man ikke er heeelt trygg, men vi sleit ikke. Så lenge vi ikke var super-cocky klarte vi å kjempe oss gjennom utfordringene – og hadde en baller tid sammen!

Hva gleder jeg meg til nå…?!

Logo for Bomb Rush Cyberfunk

Cel-shadet, rulleskøytende, musikk-blastende grafittitaggende funk har vi gått lenge uten nå. Jeg spilte Jet Set Radio og oppfølgeren Jet Set Radio Future en del, og hørte på soundtracket på repeat. Bomb Rush Cyberfunk er en spirituell oppfølger til de ikoniske kult-spillene. Som i originalene skal man skate seg gjennom et simulakrum av en ekte metropol (Tokyo-to i Jet Set Radio/Future, New Amsterdam i Bomb Rush Cyberfunk). Her skal man markere reviret sitt og reppe grafitti-crewet mens man irriterer på seg the po-po.

Forhåpentligvis har BRC også like bra soundtrack! Med masser av funk-remixes kunne JSR(F) by på timesvis med øregodteri. Det hele samles bare til en unik opplevelse, og det føles godt at det fortsatt er et marked for slike originale spill. Man blir servert elementer av collect-a-thons, med litt Tony Hawks oppå for smakens skyld. Her får vi også leke oss med Rullebrett og BMX i tillegg til de ikoniske in-line rulleskøytene. Jeg er skikkelig hyped for å leke med noe slikt igjen, så forhåpentligvis blir det bra.
NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.