Karantenelisten: Enda mer karantene, og enda flere spill!

Karantenelisten: Enda mer karantene, og enda flere spill!

I mars i fjor skrev jeg karantenelisten «10 dager med karantene, 6 spill å bruke tiden sin på». Nå, snart ett år etter, er vi fortsatt i karantene og «normalen» folk lengter etter ser ut til å være en saga blott. Derimot stopper ikke det oss fra å bruke tiden vår på alt fra boklesing, TV-titting og ikke minst spillspilling™!

Så, her er nok en karanteneliste over spill (og en anime) jeg har brukt tiden min på når jeg ikke ligger i fosterstilling i senga under en dyp depresjon.


Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima begynte jeg å spille på min gamle PlayStation 4 da spillet ble lansert i juli 2020. Spilte det litt, og så kom det andre ting jeg begynte å bruke tiden på. Valgte derimot å gå tilbake det til det etter at jeg fikk PlayStation 5 i november (er jo ikke akkurat så mye å velge mellom på den nye konsollen enda), og hot damn er jeg glad jeg gjorde det! Å spille dette i 4k 60 FPS er en direkte fryd! Spillet er kanskje et av de beste UbiSoft-aktige åpen verden-spillene som er laget, og jeg har elsket hver eneste minutt jeg har tilbragt på øyen Tsushima. Spillet er så sykt vakkert. Det har også en spennende historie, fantastisk musikk og et givende kampsystem. Ikke uten grunn at den pryder toppen av Karantenelisten min. Må spilles!


Destiny 2

Det er tre spill jeg alltid ser ut til å komme tilbake til gang på gang, og som sikkert kommer til å være en del av karantenelisten i lang tid fremover. De er Destiny 2, World of Warcraft og Factorio. Destiny 2 er langt fra perfekt, jeg vil faktisk gå så langt som å si at det er helt ok. Så hvorfor bruker jeg tid på det? Jeg har det gøy… Jeg har det faktisk gøy når jeg løper rundt med venner og skyter ting. Har jeg lyst til å spille andre ting enn Destiny 2? Ja! Likevel kommer jeg alltid tilbake til det! Er vel dette man kaller et elsk/hat-forhold?


Factorio

Oppdatert: 16.06.21 – Det viser ser at utvikleren av spillet er en rasstapp som støtter rasister¹, er homofob² og mener at «statutory rape» (voldtekt av barn) er ett SJW utrykk³. Det er utrolig skuffende hver gang sånne ting kommer frem, spesielt når det er underholdning jeg egentlig elsker fra folk jeg har (hadde) respekt for.

Som nevnt er dette et av de spillene jeg aldri legger fra meg. I motsetning til Destiny 2 elsker jeg Factorio. Factorio er perfekt på alle måter, og gir meg en følelse av zen når jeg spiller det. Det er som et ultramykt teppe man pakker seg inn i på en kald dag. Jeg har nå snart spilt det i 300 timer, og lærer mer og mer for hver gang. Liker du logistikk og bygging, spill Factorio! Det finnes, som nevnt i den forrige artikkelen, en demo på Steam.

  • Lenke fjernet

World of Warcraft: Shadowlands

Det er to konstanter i verden akkurat nå, koronaviruset og at jeg bruker alt for mye tid på World of Warcraft. Det har blitt lansert hundrevis av MMO-er siden World of Wacraft ble lansert i 2005. Derimot føler jeg at World of Warcraft bare blir bedre og bedre. Greit nok, ikke hver tilleggspakke er fantastisk, men det er alltid noe å gjøre. Derimot er det vennskapene man har skapt underveis som er det viktigste. Shadowlands er en fantastisk tilleggspakke, og viser at Blizzard fortsatt har det i seg når de ikke er opptatt med å slikke støvlene til Kina rene, ødelegge Warcraft III eller gjøre andre rare ting.


Subnautica: Below Zero

I 2018 lanserte Unknown Worlds versjon 1.0 av Subnautica. For meg ble dette årets spill i 2018. Et spill lagd av et lite indieselskap som kom ut med ett spill det samme året vi hadde spill som God of War, Spider-Man, Assassin’s Creed Odyssey og Red Dead Redemption 2. Subnautica: Below Zero er ikke lansert da det fortsatt er i early access, men det er fantastisk. Spesielt etter at de lanserte Relics of the Past-patchen oktober i fjor. Nå er historien ferdig, og all voice acting er implementert. Dette var noe annet enn spillet jeg testet året før. Gleder meg til å se hvordan det ender når spillet kommer ut av early access og lanseres for fullt!


Naruto Kai

Det er ingen hemmelighet at jeg har en softspot i hjertet for Naruto-serien. Jeg falt så pladask for den blonde kidden og hans venner i 2003 at jeg startet nettsiden Naruto.no, som vokste fra et lite fanforum til å stå bak Desucon som var en av Nordens største nerdemesser. Så, hva er da Naruto Kai? Det er et fanprosjekt der de har fjernet alle filler-episoder (takk takk takk) og klippet serien til å følge volumene til Mangaen i stedet. Så hvert volum er på alt mellom 45 minutter og 2 timer. Jeg er i skrivende stund på volum 60 (ja, jeg har sett noen timer med det). Det har vært et godt tillegg til karantenelisten min, og fantastisk å ha kjørende på en skjerm mens jeg har jobbet med oppdateringen til Spillbart. Kan anbefales for alle som liker Naruto, eller de som ønsker å se en bra anime.

  • Bruk Google

Så der har du karantenelisten for denne gang. Får komme med en ny oppdatering til sommern’.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.