Spillbart

Isolasjonsnytt fra bartefransene

På grunn av spredningen av Covid-19 har vi i Spillbart bestemt oss for å legge ned siden. Vi forventer nemlig å gå viralt any second now, men vil komme dette i forkjøpet sånn at vi ikke bidrar til spredningen av viruset.

Haha, nei da. Det er jo ikke sånn det spres! Selv om noen satans idioter tror viruset spres via 5G…vi skulle ønske vi tulla, vi skulle jo det. Google det hvis du faktisk tror vi tuller, men du kommer ikke til å ha noe tro igjen på menneskeheten hvis du gjør det.

idiot GIF by Gordon Ramsay
idiot GIF by Gordon Ramsay

Både jeg og Odd Karsten har fått beskjed om å ha hjemmekontor denne uka, og har valgt å ta det litt lenger ved å ikke gå utenfor døren overhodet. Vi er på dag 4 og stemningen er høy. Dette kan skyldes all karantenespriten vi drikker for å gi viruset så dårlig grobunn som mulig. Formen er god, dog Odd Karsten kommer med noen kvalte host i ny og ne og er heitere enn vanlig…Får holde litt ekstra øye med ham og se hvordan situasjonen utvikler seg. Foreløpig kriseplan A går ut på å fylle badekaret med antibac og dumpe ham oppi. Kriseplan B er litt mer inspirert av The Thing.

Kim anser vi som en tapt sjel allerede, for han jobber på IKEA.

Fun Rip GIF by Barstool Sports
Fun Rip GIF by Barstool Sports

For å få tiden til å gå har Odd valgt å prøve seg som handyman, med varierende resultat. Han «trekker TP-kabel til TV-møbelet», men jeg var ikke klar over at det involverte så mange småbranner.

Når trangen til å gå ut blir for stor blir det å fyre opp HTC Viven sånn vi kan vandre rundt i Skyrims vakre natur, og skulle vi savne det å faktisk gå på jobb kan vi alltids spille Mosaic og The Stanley Parable.

Siden treningssenteret vårt er stengt har vi investert i en Ring Fit Adventure. Vi forventer å være ripped som fy innen isolasjonsperioden er over.

Koz og klemz Bartefransene

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!