Her er den ny Atari-konsollen kalt Ataribox

Her er den ny Atari-konsollen kalt Ataribox

Ny Atari-konsoll! Ja, du leste riktig. Sist gang dette skjedde var i 1995 da de lanserte CD-tillegget for Atari Jaguar. Den nye konsollen, kalt Ataribox, har noen fine 3D-bilder, men ingen informasjon utenom en liten videosnutt. Det er to utgaver av konsollen. Den ene lener seg mot den originale Atari 2600-konsollen lansert i 1977 ved at den har en front av tre. Den andre er mer moderne i sitt design, og har ett rødt Atari-logo til høyre.

Det ene bildet viser også at konsollen har fire USB-porter, en HDMI-inngang, SD-kort og Ethernet-port. Det eneste Atari har å si om konsollen er at de «will be delivering classic gaming content, [as well as] current gaming content.»

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.