Spillbart

Her er den ny Atari-konsollen kalt Ataribox

Sist oppdatert

Ny Atari-konsoll! Ja, du leste riktig. Sist gang dette skjedde var i 1995 da de lanserte CD-tillegget for Atari Jaguar. Den nye konsollen, kalt Ataribox, har noen fine 3D-bilder, men ingen informasjon utenom en liten videosnutt. Det er to utgaver av konsollen. Den ene lener seg mot den originale Atari 2600-konsollen lansert i 1977 ved at den har en front av tre. Den andre er mer moderne i sitt design, og har ett rødt Atari-logo til høyre.

Det ene bildet viser også at konsollen har fire USB-porter, en HDMI-inngang, SD-kort og Ethernet-port. Det eneste Atari har å si om konsollen er at de «will be delivering classic gaming content, [as well as] current gaming content.»

Publiser innlegg

Please Login to comment

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Arkivet

Bloggen om bloggen?

Trykk på Spillbart-logoen under for å lese om hva vi gjør bak scenen på Spillbart. Her finner du blogginnlegg om alt fra dagligdagse ting vi gjør, endringer vi planlegger for nettsiden og mye annet.

Nytt fra bloggen

Følg oss!

Ikke vær sjenert! Det er bare å følge oss på sosiale medier, vi syns det er kjempegøy å bli kjent med nye folk!