Awful Jams 2017

Awful Jams 2017

Hvert år møtes spillutviklere til en avslappet og vennskapelig konkurranse hvor det er om å gjøre å lage et spill basert på et gitt tema i løpet av en måned. Dette er Awful Jams. Hvem som helst kan være med og reglene er himla enkle:

  • Ikke vær en dust
  • Maks 3 personer på laget (ikke inkludert lydfolk)
  • Spillet kan ikke være større enn 500 MB

Årets Awful Jams-konkurranse er over for denne gang og mer enn 30 lag har sendt inn bidrag. De venter nå spent på resultatet. Temaet i år var «bootlegs» og lagene ser ut til å ha tolket temaet på vidt forskjellige måter.

En bootleg er en uoffisiell musikkinnspilling som distribueres uten økonomisk fortjeneste for artisten, med eller uten artistens samtykke. En bootleg inneholder uutgitt materiale som ikke er tilgjengelig gjennom kommersielle kanaler, og skiller seg derfor fra piratkopiering, som er distribusjon av kommersielt tilgjengelig materiale. Bootlegs distribueres typisk gjennom platemesser, bruktbutikker og internett. – wikipedia

Mange har laget spill som handler om å drive med bootlegging, mens andre har laget herlig dårlige bootleg-versjoner av klassiske spill. Det er 7 forskjellige kategorier det går an å vinne i. De er som følger:

  • Gøyeste spill
  • Beste tolkning av tema
  • Beste historie
  • Beste lyd
  • Kuleste stil
  • Beste greia. Punktum
  • Mest komplette spill

Om 10 dager får de (og vi) vite hvem som stikker av med seieren i de forskjellige kategoriene. Mens vi venter på resultatene går det jo an å teste ut de forskjellige bidragene! Du finner dem her. Selv har jeg falt en smule for DüM 2: Heck on Earf,  Bat-Man and the Sacred Stones og BOOTLEGS.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.