Disney dytter en hvit fyr inn i Aladdin live-actionfilmen…

Disney dytter en hvit fyr inn i Aladdin live-actionfilmen…

Disney har de siste årene begynt å lage live-actionutgaver av sine klassiske animerte filmer. Noen av filmene de har lagd er Askepott i 2015, Jungelboken i 2016, og Skjønnheten og Udyret i 2017. De neste filmene er blant annet Dumbo, Mulan og Aladdin. De to sistnevnte har blitt diskutert ganske mye den siste tiden fordi filmene foregår henholdsvis i Kina og Midt-Østen, og folk er redde for at karakterene skal hvitvaskes, slik Light ble i Death Note. Hadde ikke akkurat blitt sjokkert om både Mulan og Aladdin ble spilt av hvite skuespillere, for å si det sånn.

Dette er vanskelig!

Mena Massoud skal spille Aladdin.
Mena Massoud skal spille Aladdin.

Etter å ha sett på over 2 000 skuespillere til rollen som Aladdin, var Guy Ritchie fortsatt ikke fornøyd, og sa selv at å finne en flink skuespiller i 20-årene med arabisk eller indisk opprinnelse som også kan synge, var visstnok vanskelig.

Filmen, basert på Disney-klassikeren fra 1992, skulle begynne å filme i juli, men dette ble forskjøvet til august. Med tanke på hvor utrolig shit Emma Watson var til å synge i Skjønnheten og Udyret, og det faktum at hun var som en papplate med skuespillerpresentasjonen sin, så kunne det jo umulig være så vanskelig?

Uansett hvor vanskelig det visstnok var, så klarte de til slutte å lande på noen utrolig nok! Mena Massoud skal spille Aladdin, Naomi Scott spiller Jasmine, Marwan Kenzari er Jafar og Will Smith blir Genie. Fantastisk!

Disney introduserer en ny karakter

Flott! Disney klarte å finne skuespillere som ikke er hvite til å spille karakterer som ikke er hvite! Jeg er både overrasket og glad! Men hva velger så Guy Ritchie og Disney å gjøre med Aladdin-filmen? Jo, de tar like greit å lager en helt ny karakter ved navnet Prins Anders som skal spilles av blendahvite Billy Magnussen… What?!

Disney har fått Billy Magnussen med i filmen for å spille Prins.. Anders...? Hvem faen er det!?
Disney har fått Billy Magnussen med i filmen for å spille Prins.. Anders…? Hvem faen er det!?

Jeg må ærlig innrømme at det er en stund siden jeg så Aladdin, men jeg husker ingen blendahvit prins ved navnet Anders. Så gratulerer, Disney, dere har klart å trøkke en hvit fyr inn i en film som ikke trenger det. Jeg regner med at den eneste grunnen til at dere har gjort dette er fordi dere er redde for hva skjøre hvite egoer vil gjøre. Regner med at Mulan kommer til å ha en hvit skuespiller også, en som kommer inn for å redde dagen når Mulan sliter som verst kanskje?

Stopp, stopp, stopp, stopp!

Hollywood, vær så snill å stopp med dette forbanna tullet deres. Det var ikke noe behov for hvite folk i den Oscar-vinnende originalen for 25 år siden, og den nye filmen trenger det ikke nå.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.