Magicka Effect: Andromeda 2

Magicka Effect: Andromeda 2

Det har gått ca 2 måneder siden siste oppdatering. Jeg har faen meg ikke fullført Mass Effect Andromeda ennå. Vet ikke hva som går av meg, jeg digger jo Mass Effect, og Bioware generelt. Hvis det er noen tvil om hvor hardcore fan jeg er ville jeg minne om den gangen jeg brukte 40 timer på å reise frem og tilbake til Canada for å besøke Bioware-studioet der i 6 timer. Men på 2 måneder har jeg altså ikke greid å fullføre, og Ryderen min dasser fremdeles rundt i Andromeda-galaksen, upult og misfornøyd.

 

 procrastination GIF

Det jeg derimot har gjort den siste tiden er å spille meg gjennom nesten hele Borderlands 2 med Player 2. Vi har like gjerne også begynt på Magicka 2(hvorfor whole-asse en ting, når man kan half-asse to ting?!). For ikke bare er jeg Norges minst oppdaterte spilljournalist, jeg er også verdens største somlekopp. Og jeg har doktorgrad i å utsette ting. Bare spør min mor. Jeg var nemlig to uker forsinket til min egen fødsel!

 pokemon pokmon slowpoke GIF

Uansett, vi har kommet oss et stykke uti Magicka 2. Eller, vi ville ha kommet oss et stykke uti Magicka 2 hvis vi ikke hadde brukt så jævlig mye tid på å dø i spillet, og av latter. For spillet er hysterisk morsomt! Det er forbannet fornøyelig å prøve å hjelpe disse særing-trollmennene med å finne et myteomspunnet barn… uten å drepe seg selv eller de andre spillerne (eller NPCene) ved et uhell. De fleste slåsskampene er som regel bare et sant kaotisk virrvarr av feilslåtte trylleformler og magiske angrep på avveie.

 explosion panic chaos riot nick kroll GIF

Og mesteparten av tiden sitter jeg i sofaen, hytter med neven og roper:

«Hvor ble jeg av?»

«Er det meg?»

«Drepte jeg deg?»

«Hva gjør disse knappene?»

«Satt du fyr på meg med vilje?»

«Hvorfor døde jeg nå?» (Vann og elektrisitet er ikke en god kombo)

«Men hva faen, hvorfor døde jeg nå?!» (Vann og elektrisitet er IKKE en god kombo)

«SATAN I HELVETE, hvorfor i balle døde jeg nå??!» (VANN OG ELEKTRISITET ER IKKE EN GOD KOMBO, DITT NAUT!!)

Det ble enda verre da vi fikk med en spiller til, for å si det sånn (man kan ha opptil 4 spillere lokalt!!). Anbefales på det varmeste hvis du vil ha et spill som er like kaotisk og møljete som Smash Bros og Rocket League, men har litt mer historie. Humoren og tullespråket i spillet er verdt en gjennomspilling i seg selv, spør du meg. Men nå har jeg faen meg gjort det igjen! Jeg skulle skrive en oppdatering om Andromeda, endte opp med å skrive om et helt annet spill. Helvete heller, nå må jeg skjerpe meg. Meridian venter!

 

 harry potter confused idk shrug unsure GIF

Jeg skal bare en liten tur innom Pandora først…

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.