Tre trivelige spill til ferien

Tre trivelige spill til ferien

Det er sommer. Det er varmt. Og forhåpentligvis er det tid for ferie! Ut og bade og grille og spise is og nyte det fine været. Men hvis det skulle regne og du må holde deg inne, har jeg noen tips til hvilke spill du kan kose deg med!

Cat Cafe Manager

Mens du venter på at Stray skal komme ut (bare 8 dager igjen nå) kan du kose deg med megatrivelige Cat Cafe Manager fra nederlandske Roost Games! Det er en forretningssimulator/ressurshåndteringsspill som er å få tak i på Steam og Nintendo Switch.

I Cat Cafe Manager tar du over den koselige gamle kafeen til bestemora di, og det blir din oppgave å få den i gang, samt redusere antall villkatter i den lille byen, og bringe litt glede og liv tilbake til befolkningen. I løpet av spillet blir du også bedre kjent med noen av de lokale raringene, blant annet en heks som sliter med å finne ut av hva hun vil gjøre med livet, en pønker som elsker å lage mat og en sleazy forretningsmann med et hjerte av gull.

Spillet går kort fortalt ut på å adoptere katter for å tiltrekke deg visse typer kunder som betaler med forskjellige ressurser som du bruker til å kjøpe møbler, ingredienser og nye oppskrifter som gjør at du får flere kunder som gir deg mer penger så du kan utvide kafeen og adoptere flere katter som tiltrekker seg flere kunder som gir deg flere ressurser så du kan kjøpe enda flere møbler, ingredienser og nye oppskrifter som gjør at du får enda flere kunder som gir deg mer penger så du kan utvide kafeen og adoptere enda flere katter-

Turnip Boy Commits Tax Evasion

Har du noen gang tenkt at du gjerne skulle vært en liten turnips som hjelper landsbyen sin med å bekjempe en korrupt ordfører? Da er Turnip Boy Commits Tax Evasion spillet for deg!

Hjelp med innhøstingen, løs gåter, bekjemp monstre og lag trøbbel for etablissementet i dette Zelda-inspirerte action-eventyrspillet fra Snoozy Kazoo. Det er megasøtt, utrolig morsomt og har et himla trivelig lydspor. Samtidig føles det jævlig bra å stick it to the man. Kast deg over det nå, du kommer ikke til å angre! Tilgjengelig på Nintendo Switch, Xbox Game Pass og Steam.

Bad Writer

Bad Writer er spillet for deg som drømmer om å bli forfatter! Etter å ha spilt dette kommer du til å skjønne at det er en tåpelig drøm og så finner du noe annet, mer realistisk å hige etter, som å bli milliardærastronaut eller superhelt.

Forfattersimulatoren er laget av Riddlefox Games og Paul Jessup, som har vært forfatter i snart 18 år. De har tidligere laget Emberglass og Death Kart. Spillet er utgitt på Nintendo Switch og itch.io.

«Hello! My name is Emily and I just lost my job. So I decided to chase my dream and try to make it as a writer. I have the support of my wife Cleo, and enough savings for a month. After that, we’ll see what happens. But I know I can do it! I just need to stick with writing and submitting short stories each day.«

Så dette er premisset til Bad Writer. Hvis du greier å bli en etablert forfatter innen de 30 dagene er omme, vinner du spillet. Hvis du derimot blir deprimert og møter veggen, taper du. Og flesteparten av avgjørelsene du tar når du spiller gjør deg deprimert. Hver dag så våkner du og får valget mellom å gå en tur i parken med kona di, gå en tur i skogen, lage mat og chille, lese bøker, bli i senga hele dagen (mood) eller sette deg foran PCen. Setter du deg foran PCen, får du valget mellom sjekke epost, henge på sosiale medier eller skrive. Spoiler alert: Alt unntatt det å skrive og gå tur med Cleo gjør at lykkemålern din synker. Samtidig er du nødt til å gjøre disse andre tingene for å få ideer til nye historier å skrive, men du kan som regel bare gjør en ting per dag.

Nå lurer du kanskje på hvorfor dette spillet er på lista? Vel, det er søtt, musikken er trivelig, det er en katt du kan klappe og når du endelig får solgt en novelle til et literært magasin får du et lite rush av dopamin. Og i disse dager er det verdt sin vekt i gull.

Alle disse spillene kan fullføres i løpet av en 3-4 timer. Hvis du trenger flere trivelige spill, sjekk ut Spill for sjela eller Spill for sjela 2: Maksimum trivsel.

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.