God jul og godt nyttår fra alle oss i Spillbart

God jul og godt nyttår fra alle oss i Spillbart

Enda et år har kommet og gått, og hva har vi egentlig oppnådd? Ikke så himla mye, skal vi være helt ærlige.

At 2023 har vært et megabra år for spill er noe vi alle kan være enige om. Den ene bangeren etter den andre har blitt sluppet, og oss spillere har hatt et veritabelt overflødighetshorn å fråtse i. Man skulle jo gjerne tro at dette ble reflektert i tekstene og anmeldelsene som ble publisert? Ikke hos oss i Spillbart!

Litt statistikk

I løpet av hele 2023 har vi publisert 12 tekster. Kun 4 av disse er anmeldelser og det eneste storspillet vi har anmeldt er Spider-Man 2… Dette betyr ikke at vi ikke har spilt JÆVLIG MYE! Vi har spilt det meste av storspill(bortsett fra You Know What) og her kommer en himla kort oppsummering på tampen av året:

  • Star Wars Jedi: Survivor – solid oppfølger
  • Remant 2 – himla solid oppfølger
  • Tears of the Kingdom – himla himla solid oppfølger
  • Marvel’s Spider-Man 2 – himla himla himla solid oppfølger
  • Baldur’s Gate 3 – ASAFSGASDGHFDASDGFASDJGF
  • Starfield – levde kanskje ikke helt opp til forventningene?
  • Alan Wake 2 – har ikke tørt å spille det ennå

Vi har lagt ut et par kvalitetsanmeldelser på Instagram i løpet av 2023

Innimellom har vi pløyd oss gjennom ett og annet indiespill som ikke tar føkkings 400 år å fullføre for å rense ganen litt (Thirsty Suitors, Mineko’s Night Market, Warhammer 40K: Boltgun, Vampire Survivors). Så vi har spilt. Vi har bare ikke skrevet noe om det vi har spilt. Men er ikke det hele poenget med å være spillanmeldere, spør du kanskje? Og til det svarer vi: Listen here, you little shit…

Vi er ikke late…

Det er jo ikke sånn at vi har ligget på latsiden! Spillbart, i form av sin sjefredaktør Suzanne, har vært med i Spillprisen-juryen, har uttalt seg om spill i aviser, vært gjesteforeleser på Universitetet i Oslo og Høyskolen Kristiania, og vært med på forskjellige podcaster, blant annet Sidequest med Andreas Hedemann og RadCrew med Ida Doris og Jostein. Du skal ikke se bort ifra at vi dukker opp oftere i RadCrew i 2024 *winkey smileyface*

Halvparten av Spillbart har også vært på studietur (les bryllupsreise) til Super Nintendo World i Universal Studios Japan. Det kommer garantert en bildespesial derfra snart, så det er det bare å glede seg til!

…vi har bare litt mange baller (høhøh) i lufta

På det personlige plan har vi heller ikke ligget på latsiden. Sjefredaktør Suzanne har realisert en livslang drøm og blitt en publisert forfatter! Boka hennes, Let Slip the Beasts, kan du skaffe deg her. Redaksjonssjef Kim har blitt HK-representant på arbeidsplassen sin og sjonglerer nå en rekke ansvar. Skribent Kristian har fullført en bachelorgrad i Medie- og dokumentasjonsvitenskap. Husbond Odd har jobbet på seg både brokk og kolera i konsulentbransjen, med gode fremtidsutsikter for ebola (les utbrenthet).

Nyttårsforsetter og ønsker

Vi har så klart som mål å forbedre oss i 2024: Vokse som side. Rekruttere flere skribenter. Skrive flere tekster. Legge ut enda flere spillrumper på Instagram. Streame mer.

Vi har også noen ønsker for 2024: Kortere spill med dårligere grafikk produsert under bedre forhold. At flere grådige CEOer må gå av (hadet på badet Bobby Kotick, du kommer ikke til å bli savna). At produsenter og investorer slutter å ha en stadig økende boner for rekordstore fortjenester slik at spillutviklere ikke får sparken og spillstudier ikke legges ned når det er dags for å avlegge rapport for fjerde kvartal (2023 har vært et bra år for spill, et drittår for spillutviklere). At Microsoft har gode hensikter med det nye spillmonopolet sitt (hahahaha). Og sånn generelt: Litt mer fred og litt mindre folkemord hadde vært fint.

Til alle dere som har fulgt oss så langt: Vi digger dere<3 God jul og godt nytt år!

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.