Summer Games Done Quick (GDQ) starter i dag!

Summer Games Done Quick (GDQ) starter i dag!

To ganger i året får man oppleve noe helt spesielt i spillverdenen ved navnet Games Done Quick (GDQ), Det er akkurat hva det høres ut som, rett og slett spill folk spiller veldig raskt. Eventet skjer to ganger i året, en rett etter nyttår (Awesome Games Done Quick) og en midt på sommeren (Summer Games Done Quick). Her får man oppleve noen av verdens beste gamere rett og slett knuse en hel drøss med spill. Lyst til å se noen spille gjennom hele Halo: Combat Evolved på en time og 36 minutter på Legendary, eller hva med noen spiller gjennom gjennom alle fangehulene i The Legend of Zelda: A Link to the Past på under en time og 20 minutter? GDQ har dette og mye mye mer! Om du ikke får med deg alt, så kan jeg anbefale alle å få med seg TASBot-delen av GDQ, hvor Nintendos R.O.B. the Robot spiller spill. For å gi en pekepinn av hva du kan forvente, sjekke denne YouTube-videoen.

Det er ikke bare en gjeng med gamere som sitter i et rom å spille masse spill i en uke, men de gjør dette for å samle inn penger til Leger Uten Grenser (Médecins Sans Frontières). Og det er ikke lite heller. Tidligere i år samlet de inn svimlende 18,5 millioner kroner og målet er å bryte denne rekorden de neste syv dagene.

Du kan følge med på 24 timers livesending på Twitch (har lagt til streamen rett nedenfor), og donere vie deres hjemmeside på www.gamesdonequick. Vil oppfordre alle til å donere, da det går til en fantastisk sak. Alt av donasjoner hjelper om det så er noen kroner.

Hva gleder du deg til å se på SGDQ denne gangen?

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.