Doomfist kommer endelig til Overwatch!

Doomfist kommer endelig til Overwatch!

Doomfist, den 25 karakteren i Overwatch, ble kunngjort av Blizzard litt ut av det blå. Han ser awesome ut, med en gigantisk mekanisk Doomfist på høyre hånd. Dette blir den åttende Offense-figuren introdusert til spillet, og den andre nye karakteren etter lanseringen i 2016. Doomfist er tilgjengelig for alle på PTR-serveren på PC.

Du kan få en liten smakebit av opprinnelseshistorien til Doomfist i Youtube-videoen under. Denne snutten er laget av Shanghai-baserte Wolf Smoke Studio, og fikk nok mange Overwatch-fans til å sikle etter en Overwatch-anime.

Doomfist har seks angrep, hvor en er passiv og såklart en ultimate.

  • Hand Cannon er hovedangrepet og lar deg skyte prosjektiler over kort avstand, man har fire skudd og de regenerere seg over tid
  • Seismic Slam gjør at han hopper fremover, slår i bakken og trekker fiender mot seg
  • Rising Uppercut slår fiender i luften foran seg (ganske lik Ken og Ryus shoryuken-angrep i Street Fighter-serien)
  • Rocket Punch kan lades opp og gjør at han kaster seg fremover og slår fiender bakover, om de treffer noe tar de ekstra skade
  • The Best Defense… er passiv og gjør at han genererer et personlig skjold som gir han ekstra overlevelsesevne
  • Meteor Strike er ultimaten som gjør at han hopper i været, hvor du kan styre hvor han skal lande, du kan enten velge å få han ned når du vil, eller så vil han uansett komme ned av seg selv etter en liten stund

Derimot, til skuffelse for mange, er det ikke Terry Crews som er stemmen, men Sahr Ngaujah. Crews har vært veldig vokal på internett med at han ønsker å samarbeide med Blizzard, og mange håper han skulle ta på seg rollen som den storslåtte spillfiguren.

Som sagt over Doomfist tilgjengelig på PTR, mens en faktisk lanseringsdato er ukjent ved skrivende stund, er det nok ikke så veldig lenge til.

Hva syns du. Er Doomfist et bra tillegg til Overwatch, eller er det ikke helt din greie?

Galleri

NØKKELORD
Del den med venner og kjente!
Facebook
Tumblr
Telegram
WhatsApp
Pinterest
Epost
Utskrift
Når vi først har deg her, hvorfor ikke lese en av våre andre artikler?
READ! CONSUME! OBEY!
©2024 Innholdet på Spillbart er beskyttet etter lov om opphavsrett til åndsverk.

Det teisteste i verden er at man er pålagt å informere om bruken av informasjonskapsler. Ja, som 99.998 % av internett, bruker vi det også.